Partner Manager B2B
VodafoneZiggo
Maastricht, NL
4 dagen geleden

Dit doe je voor onze klant

De wereld van de telecommunicatie en datanetwerken verandert snel, heel snel. Waar vroeger’ de focus lag op de verkoop van vaste telefonie en dataverbindingen aan zakelijke klanten, ligt onze focus anno nu juist meer op de totaaloplossing.

Om ons dienstenpakket aan de volledige zakelijke markt aan te bieden, hebben wij een Partner Programma draaien dat zowel het indirecte kanaal van Business Partners in Nederland, als onze eigen distributiestrategie optimaal van dienst is.

Met een 25-tal Business Partner Managers zijn we het commerciële aanspreekpunt van onze Business Partners. De Business Partner Manager rapporteert aan de Sales Manager B2B, en wordt onder andere ondersteund door Partnersupport en Solutions Specialisten voor de meer ingewikkelde, commerciële trajecten.

Als Business Partner Manager ben je de rechterhand én het technische geweten van de Business Partners die actief zijn binnen het Vodafone Partner Programma.

Je vergroot de share of wallet’ bij de Partner door de gunning die je afdwingt. Je bent in staat de Business Partner aan het werk te zetten en gebruikt je ondernemende skills om hem de volgende stap te laten zetten.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Daarnaast heb je veel vrijheid, wat vraagt om een disciplinair karakter. Je functioneert als ondernemer binnen een grote organisatie, en kan je ook aanpassen binnen deze organisatie.

De Business Partners variëren van zelfstandig ondernemers tot de grootste telecom-en ICT-bedrijven van Nederland.

Je target is identiek aan het totaaltarget van jouw eigen set aan Business Partners.

Zó doe je dit

 • Commercieel advies geven aan de Business Partners. Jij zet VodafoneZiggo als dé totaalleverancier bij hen neer, en ondersteund bij de te volgen interne processen
 • Jij adviseert over alle mogelijke oplossingen op het gebied van COAX-aansluitingen, Glasvezeltrajecten, SIP trunks, vast-mobiel integratie, IPVPN, Skype for Business en Cloud, voor hun zakelijke klanten
 • Je bouwt voortdurend aan een betrouwbare en bereikbare relatie met de Business Partners. Je bent zelf ook zeer regelmatig op locatie bij de Business Partner en gaat wanneer gewenst, mee naar de eindklant
 • Nauw samenwerken met de Solutions Specialist. Samen zorgen jullie dat het maximale resultaat wordt gehaald uit het VodafoneZiggo business partner network
 • Coördineren van alle interne ondersteuning op technisch, operationeel en financieel vlak, je helpt hem de interne processen te volgen
 • Door jouw kennis van het Vodafone-portfolio én de indirecte VodafoneZiggo organisatie ben je in staat kennis en executie-snelheid toe te voegen aan het team
 • Je vertegenwoordigt op regelmatige basis het team in verbetermeetings met ondersteunende afdelingen, zowel in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Groningen als Eindhoven en Maastricht.
 • Jij versterkt

  Een team met veel ambitie en de wil om altijd te winnen : 6 Business Partner Managers en een Solutions Specialist staan klaar om jou te verwelkomen.

  Gezamenlijk is jullie doel elkaar naar een hoger plan te brengen en als team alle doelstellingen maximaal te overstijgen.

  Je rapporteert wekelijks de resultaten en lopende trajecten van jouw Business Partners en laat volgens een vast patroon zien wat de stappen zijn die je zet om jouw persoonlijke targets in te vullen.

  De koopsignalen vliegen je om de oren. En dat is niet alles : bij de introductie van nieuwe producten komt ook onze afdeling Marketing kijken.

  Én als het gaat om de juiste prijsbepaling, werk je nauw samen met de afdeling Commercial Management.

  Voeg daar informeel en open aan toe, dan is het plaatje compleet.

  Je kunt rekenen op de enthousiaste en rechtlijnige aansturing van Marius van der Kooy, Manager Business Partner Sales.

  Goed om te weten : je hebt géén vaste werkplek. Je zit dus bij de Business Partners door het hele land, bij eindklanten, en af en toe op de kantoren van VodafoneZiggo in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Zwolle, Groningen en Maastricht.

  Verder werk je vanuit huis of vanaf een parkeerplaats, als het zo uit komt.

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Jij hebt hét

  Een open persoonlijkheid, die nieuwsgierige instelling en een winnaarsmentaliteit. Doordat jij stevig in je schoenen staat, weet jij onze Business Partners te overtuigen om voor onze producten te kiezen, en onze producten respectvol en volledig aan de eindklant aan te bieden.

  Je bent bovendien zelfstandig en kunt jouw eigen prioriteiten stellen, en dat moet ook wel aangezien je veel vanuit huis werkt.

  Ook heb je voor deze vacature van Business Partner Manager bij VodafoneZiggo :

 • een mix van techniek en commercie, dus óf een technische opleiding met commerciële ervaring óf een commerciële opleiding met technische ervaring
 • een hbo- / wo- werk- en -denkniveau
 • zeker 3 jaar werkervaring, opgedaan in een rol waar jij te maken hebt gehad met indirecte verkoop
 • indrukwekkende relatiebeheerder-kwaliteiten
 • veel kennis van de interne (Vodafone én Ziggo-)processen
 • Enjoy the benefits

  Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris tussen €3171 en €4530, met groeiperspectief én een mooie bonusregeling
 • Een ambitieuze werkgever, die ziet dat wanneer jij groeit, VodafoneZiggo ook groeit. Daarom krijg je mogelijkheden tot opleiding en training, én de kans om je volgende carrièrestap(pen) binnen ons bedrijf te zetten
 • 20 vakantiedagen, met de mogelijkheid om tot 40 dagen extra verlof te kopen
 • Ook ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • Je ontvangt een tegoedbon voor een telefoon en daarbij hoort natuurlijk een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken
 • Als ambassadeur van onze organisatie krijg je uiteraard korting op producten van Vodafone en Ziggo
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen
 • Als je wilt, kun je bij ons parttime werken
 • Flexibiliteit : werken waar en wanneer jij het beste werkt
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid
 • Verder ontvang je voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier