Verzorgende IG | Parttime | Thuiszorg
Aethon
's-Gravenhage, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij graag op pad en vind jij het ook zo lastig dat je tegenwoordig zo veel berichten ziet van eenzame ouderen? Gaat dit jou ook aan het hart en wil je hier iets aan veranderen?

Dan ben je aan het juiste adres!

Als Verzorgende IG in de thuiszorg ben je samen in je team verantwoordelijk voor de ouderen in de wijk. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de thuiszorg optimaal is, het woon- en leefklimaat wordt gewaarborgd en je welzijn van je cliënten altijd in het vizier hebt.

Je voert verzorgende handelingen uit, signaleert mogelijke gezondheidsproblemen bij cliënten en helpt met de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen.

Je bent verantwoordelijk voor de zorg en welzijn van jouw cliënten. Natuurlijk ondersteun je de bewoners bij hun persoonlijke verzorging en heb je regelmatig contact met ketenpartners en het netwerk van de cliënt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier