Monteur GWW
Eminent Groep
Heeze, Noord-Brabant, NL
4 dagen geleden

Eminent is voor een relatie op zoek naar een allround-monteur GWW voor onderhoud en reparaties van machines en rollend materieel.

Ben jij de collega die wij zoekenDe monteur die we zoeken is actief in de werkplaats en indien noodzakelijk op de werken buiten hiervoor staat een volledige ingerichte servicebus tot je beschikking.

Je bent voornamelijk bezig met onderhoud en reparatie van eigen materieel. In de professionele werkplaats kun je zelfstandig je werkzaamheden verrichten.

Dit varieert van onderhoudswerkzaamheden tot ook complexere reparaties aan het eigen materieel. Tevens behoort ook het keuren van ons hand-gereedschap tot de werkzaamheden.

Als monteur ben je verantwoordelijk voor de eigen Technische Dienst die het voertuigenpark in optimale conditie houdt. Het voertuigenpark varieert van mobielerupskranen trekkers vrachtwagens opleggers en bestelwagens tot aan heftrucks en ander klein materieel.

Je zorgt voor preventief onderhoud je verhelpt storingen verricht reparaties en brengt waar nodig veranderingen aan. Je werkt vooral in de werkplaats maar soms ga je ook naar de werklocaties van collega&rsquos om daar storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren.

Mocht er een machine of wagen op een projectlocatie gerepareerd dienen te worden dan speel je hier adequaat op in door hem ter plaatse met een noodreparatie weer aan de gang te helpen.

Geen techniek is jou onbekend en jij doet er alles aan zodat jouw collega zijn werk kan hervatten.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier