Leerling Chauffeur
Actief Werkt! Zutphen
Ruurlo, Gelderland
11 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Is het jouw droom om chauffeur te worden? Maar beschik je nog niet over rijbewijs C of CE? Actief Werk! biedt jou, geheel kosteloos, een opleiding aan met baangarantie!

Wij investeren graag in jouw droombaan als chauffeur. Of dit nu je eerste baan wordt of je gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging, Actief Werkt! biedt alle kandidaten met de juiste motivatie de kans om zich te laten opleiden tot chauffeur C of CE.

Terwijl je start in een baan als bijrijder en blijkt dat dit een passende match is kunnen wij je laten starten met de opleiding.

Deze opleiding voor chauffeur C bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt 4 á 6 maanden.

Omdat Actief Werkt! de gehele opleiding voor haar rekening neemt wordt er wel wat van je verwacht. Zo ben je gedurende de opleidingsperiode bereidwillig om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken die Actief Werkt jou biedt.

Daarnaast verwachten we van jou dat je :

 • Beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • MBO werk- / denkniveau hebt en daarbij ook nog leergierig bent;
 • Flexibel bent in werktijden;
 • De Nederlandse taal uitstekend beheerst;
 • Je thuis voelt in het verkeer;
 • Woont in / of de omgeving van Enschede, Ruurlo, Lichtenvoorde, Doetinchem
 • Je werkzaamheden zullen niet alleen bestaan uit het rijden van een bakwagen maar ook het monteren van gevoelige apparatuur bij eindgebruikers.

  Naast deze werkzaamheden is het belangrijk dat je goed overweg kunt met software en je representatief kan opstellen naar de klanten.

  Je bent makkelijk in de communicatie en kan je klantvragen tot je nemen en gericht actie op uitvoeren.

  Wanneer jij je opleiding succesvol hebt afgerond kun je direct aan de slag bij één van de leukste werkgevers. Hierbij kan je denken aan afvalverwerking, containertransport en bijvoorbeeld de distributie van levensmiddelen.

  Hierbij ontvang je ook nog eens een mooi salaris en een prima toeslagregeling.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier