Helpende instelling
Joof Media
Nijkerk, NL
10 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsHelpende niveau 2 in Nijkerk en regio Gelderland-Midden. Je kanonder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied vanV&V-

huizen en Ouderen. Als Helpende vervul je een essentiëlerol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoondie ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en / ofdeze in de avond prettig afsluit.

Jouw aanwezigheid maakt daaromeen wereld van verschil. Je takenpakket is gevarieerd en omvat hetondersteunen van cliënten verschillende dagelijkse activiteiten.

Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kledenen het eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haar medicatietijdig toegediend krijgt. In de zorg draait alles om mensenwerk.

Het is dan ook enorm belangrijk dat je je in kunt leven in desituatie van een cliënt. Kun jij goed luisteren en vind je het leukom een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgendewerkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlachen luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haargemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in een verpleeg- enverzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slag gaat,kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je voor hetdraaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandighulpbehoevenden tijdens een route bij jou in de buurt.

Ben jeenthousiast geworden om als Helpende niveau 2 aan het werk te gaanin Nijkerk e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Solliciteer dandirect!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier