Helpende instelling
Joof Media
Zandvoort, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Helpende niveau 2 in Zandvoort en regioKennemerland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgeversop het gebied van V&V-huizen en Verzorging.

Als Helpende vervulje een essentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden.Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haardag goed begint en / of deze in de avond prettig afsluit.

Jouwaanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil. Je takenpakketis gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliënten verschillendedagelijkse activiteiten.

Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelfte wassen, aan te kleden en het eventueel assisteert bij hetaantrekken van steunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de cliëntzijn of haar medicatie tijdig toegediend krijgt. In de zorg draaitalles om mensenwerk.

Het is dan ook enorm belangrijk dat je je inkunt leven in de situatie van een cliënt. Kun jij goed luisteren envind je het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens deverzorgende werkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte, oprechteinteresse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaalop zijn of haar gemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in een verpleeg-en verzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slaggaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies jevoor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek jezelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route bij jou in de buurt.

Ben je enthousiast geworden om als Helpende niveau 2 aan het werkte gaan in Zandvoort e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?

Schrijfjezelf dan veilig online in!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier