Accountverkoper
Eriks
Capelle aan den IJssel
3 dagen geleden

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel (Expertise Center Flow Control) zijn we voor de afdeling Valves & Instrumentation op zoek naar een fulltime :

Functie- inhoud

Als accountverkoper ben je de spil tussen een aantal strategische klanten en ERIKS.

Je verwerkt en begeleidt verkooporders en stelt offertes op, eventueel in overleg met de verschillende Business Units. Je zorgt er daarnaast voor dat contracten en prijsafspraken voor jouw klanten up to date zijn en correct zijn vastgelegd.

Uiteraard staat klantvriendelijkheid hoog bij jou in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-

selling de omzet zoveel mogelijk te laten groeien. Door middel van contractanalyse initieer jij verbetervoorstellen en legt deze vast.

Kortom; jouw service en kwaliteit bindt klanten aan ERIKS.

In deze functie maak je kennis met het brede ERIKS productenpakket en de meerwaarden die ERIKS haar klanten kan bieden. Indien nodig schakel je de expertise van onze vakspecialisten en andere specialistische afdelingen in, waarmee je dan ook goede interne relaties onderhoudt.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een commerciële opleiding op HBO niveau afgerond, danwel een gelijkwaardige ervaring opgedaan. Je hebt affiniteit met de techniek.

Word en Excel hebben voor jou geen geheimen. Ervaring van de applicaties SAP, Business Warehouse en Every Angle is een pre.

Georganiseerd werken is je op het lijf geschreven. Je bent accuraat en kunt goed analyseren. Uiteraard ben je vasthoudend.

Communicatief sta je stevig in je schoenen en je bent een echte teamplayer.

Logisch dat we dit goed voor je regelen :

 • Concurrerende primaire en secundaire salarisvoorwaarden
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • We snappen dat er meer is dan werken alleen
 • Meer weten

  Natuurlijk wil je meer weten. Bel voor inhoudelijke vragen even met Rob Lems (Sales Manager) op 06-13467973. Over de sollicitatieprocedure kan Monique Overbeek van HR je alles vertellen via 010-2841335.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier