Verkopers BtoC (regio Amsterdam/Utrecht en regio Eindhoven/Den Bosch)
AT7T9 werving & selectie
Den Bosch
7 uur geleden

Verkopers BtoC, servicegericht en overtuigend

Onze opdrachtgever

Is een retail-organisatie die haar producten rechtstreeks bij haar klanten in heel Nederland bezorgt. Om haar producten te presenteren heeft zij winkels / showrooms verspreid over het land.

Bij onze opdrachtgever werken nuchtere mensen met een goed gevoel voor humor en hart voor de zaak. Iedereen draagt zijn steentje bij en zo zorgen ze elke dag voor blije klanten.

In Nederland verovert zij in sneltreinvaart een belangrijk deel van haar markt. Omdat onze opdrachtgever wil groeien en de service aan klanten nog verder wil ontwikkelen, zoeken we op korte termijn dynamische, resultaatgerichte en gedreven

Verkopers BtoC (regio Amsterdam / Utrecht en regio Eindhoven / Den Bosch)

Wat je gaat doen

Als Verkoper in de winkel / showroom ben jij hét gezicht van onze opdrachtgever. Zo ben je (mede)verantwoordelijk voor de omzet, productiviteit en de coördinatie van alle werkzaamheden.

We zoeken een topverkoper die tot het uiterste gaat om doelstellingen te behalen en daarom heb je een grote rol in het verder uitbouwen van de locatie.

Bovendien word je ingezet op één of twee bij elkaar liggende locaties.

Wat jij kan bieden

Als Verkoper ben je energiek en passievol. Daarnaast heb je ervaring in BtoC verkoop en hebt een winnaarsmentaliteit, je wilt scoren en het liefst meer dan je collega.

Bovendien acteer je minimaal op MBO-niveau, goed Nederlands spreken is een harde eis. Uiteraard ben je fulltime inzetbaar, ook op zaterdag, zondag en op feestdagen wanneer dat nodig is.

Wat biedt je nieuwe werkgever

Een goed basissalaris met een zeer aantrekkelijke provisieregeling, zodat je volop meeprofiteert van het succes van de organisatie.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Je gaat werken in een betrokken omgeving waar iedereen even belangrijk is voor het behalen van het eindresultaat.

En je krijgt een uitdagende en afwisselende functie bij het snelst groeiende merk in deze branche in Nederland.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier