Leider kinderopvang
Joof Media
Oosterbeek, NL
17 uur geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als BSO / KDV Pedagogisch Medewerker in Oosterbeek enregio Gelderland-Midden.

Je kunt onder andere werken bij onzeopdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en BSO. Alspedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepenkinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO),naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal.

Je zorgt alspedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer, waarin kinderenzich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en degroep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alertte zijn.

Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, deouders of een deskundige. Ook als ouders vragen hebben kunnen zebij jou terecht.

Je organiseert activiteiten op het gebied vansport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten levereneen bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bijhun leeftijd.

Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen inhun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Ook draag jezorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten,waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.

Ben je enthousiastgeworden om als BSO / KDV Pedagogisch Medewerker aan het werk te gaanin Oosterbeek e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?

Schrijf jezelfdan veilig online in!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier