Medewerker Technische Dienst
Blue Holding BV
's-Gravenzande
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Ben jij een allround en daadkrachtige techneut? En lever jij graag een actieve bijdrage aan een optimaal lopend productieproces?

Onze opdrachtgever bekleedt een prominente positie binnen de keten van kassenbouwers en toeleveranciers. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen en verkopen van aluminium dek- en gevelsystemen voor zowel de tuinbouw als voor foliekassen.

Functieprofiel

Jij start jouw werkdag met het analyseren van eventuele storingen. Daarna help jij met het plannen en uitvoeren van preventief en incidenteel onderhoud.

Je denkt actief mee bij de ontwikkeling van nieuwe, en de optimalisatie van, bestaande productiemachines en levert een bijdrage aan de hiervoor bestemde tekeningen.

Ook het in beeld brengen van het huidige machinepark i.v.m. huisvestingsvraagstukken behoort tot jouw takenpakket. Verder help je bij het maken van kleinere productie- en hulpmiddelen (bijvoorbeeld stempels en hulpstukken)

Ook wordt er van je verwacht dat je proactief en structureel technische problemen en verbetermogelijkheden binnen de productieomgeving identificeert, meldt en helpt aanpakken.

Tenslotte help je desgewenst Productinnovatie bij het bedenken en opbouwen / aanpassen van proefopstellingen en verricht je overige technische werkzaamheden daar waar nodig.

Je bent bereid om waar nodig in een 2-ploegendienst te werken

Functie-eisen

Wij vragen minimaal een afgeronde relevante technische opleiding, een MBO werk- en denkniveau en ruime kennis van productiemateriaal.

Het is een vereiste dat je beschikt over een ruime kennis van besturingstechniek.

 • Om de functie op een goede en succesvolle manier uit te voeren, dien je verder te beschikken over;
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.
 • Enkele jaren ervaring met het werken als technische dienst medewerker in een productie omgeving en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen.
 • Een passie voor het sleutelen aan machines en installaties en ruime ervaring met conventioneel draaien en frezen, lassen, electropneumatische besturingen (PLC).
 • Een ordelijke, nette werkhouding en de kwaliteit om goed onder druk te werken.
 • Andere kwaliteiten :

 • Je neemt graag initiatief, bent sterk verbetergericht en hebt een goed ontwikkelt analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier