3D Engineer
Bast Techniek
Culemborg, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever maakt machines voor de voedingsmiddelindustrie die wereldwijd worden verkocht en geïnstalleerd. De organisatie staat in het teken van technische innovaties en is de Rolls Royce onder de machinebouwers omdat elke machine klantspeciefiek wordt ontworpen.

Functie

Als 3D Engineer maak je deel uit van de Sales afdeling waar een informele sfeer heerst. Tijdens het verkoopproces maak je voor een klant inzichtelijk wat de functionaliteiten van een machine zijn en voer je de volgende werkzaamheden uit :

 • Je maakt klantspecifieke 3D offertedocumentatie.
 • Je controleert concepten, stemt deze af en verbeterd ze waarnodig.
 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van 3D symbolen.
 • Functie eisen

  Als 3D Engineer voldoe je aan de volgende eisen :

 • Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO 4 opleiding, werktuigbouwkunde of soortgelijke opleiding is een pré.
 • Je kan werken met 3D CAD programma's.
 • Je kan snel schakelen en prioriteiten stellen.
 • Je bent nauwkeurig.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast een marktconform salaris werk je in een uitdagende en dynamische omgeving en is er na een jaar uitzicht op een vast dienstverband.

  Bast Techniek

  Bast Techniek is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Bast Techniek biedt banen met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

  Onze consultants gaan graag het gesprek met je aan over je carrièremogelijkheden en kijken daarbij verder dan alleen je CV.

  Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

  In het eerste jaar dat je via Bast Techniek werkt word je begeleid door een consultant om uiteindelijk succesvol overgenomen te worden door de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier