Sr. Grafisch Vormgever (verpakkingen)
Module Personeelsdiensten BV
Utrecht, NL
5 uur geleden

Functie omschrijving

Ben jij een specialist in het ontwerpen van verpakkingen, woon je in de regio Utrecht en kan je klanten inspireren en verrassen met de nieuwste Retail designs?

Dan hebben wij een mooie nieuwe uitdaging voor je!

In deze dynamische functie krijg alle creatieve vrijheid, sta je in rechtstreeks contact met jouw klanten en neem je als senior een coachende rol op je.

Je gaat aan de slag in wisselende creatieve teams en krijgt een grote diversiteit aan klanten waar je voor mag gaan werken.

Dit maakt de afwisseling in je werk groot en houd je creativiteit scherp. Bij een nieuwe aanvraag of een pitch sta jij vooraan met creatieve nieuwe ontwerpen, je presenteert jouw packaging designs aan klanten en werkt dit aansluitend nauwkeurig uit samen met het design / dtp team.

Uiteraard houd jij als senior tevens het overzicht over alle lopende projecten en verlies je geen klant en deadline uit het oog.

Naast het designen van verpakkingen denk je met de directie mee over meer strategische doelen. In deze platte organisatie voel je dagelijks de teamspirit en word je onderdeel van een zeer gedreven ambitieus team.

Profiel kandidaat

Voor deze functie is het van belang dat je :

 • Een HBO opleiding richting Grafische Vormgeving en Design hebt afgerond
 • Minimaal 5-10 jaar werkervaring hebt opgedaan als specialist in pacakging design aan de bureau of klantzijde, dit specialisme is een must;
 • In het bezit bent van een sterk portfolio die je met passie en trots kan presenteren;
 • In staat bent een briefing te verlaten naar een voor de klant innovatief maar ook praktisch ontwerp;
 • Illustrator en Photoshop meer dan uitstekend beheerst;
 • Een creatieve teamplayer bent en past in de zelfstandige ondernemende bedrijfscultuur;
 • Happy wordt van een dynamische omgeving waar je voor meerdere projecten tegelijk mag werken;
 • Minimaal 32 - 40 uur per week beschikbaar bent en woont in de regio Utrecht.
 • Arbeidsvoorwaarden

  De salarisindicatie van deze functie ligt afhankelijk van je opleiding en werkervaring tussen de € 3.250,- en € 4.000,- bruto per maand o.

  b.v. 40 uur. Je krijgt 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en kan deelnemen aan een goede pensioenvoorziening.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier