Vrachtwagenchauffeur CE
Logistic Force
Wijchen, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

quot;Ja hoor, nóg een Chauffeur CE Walkingfloor vacature!" We horen het je denken! Chauffeurs met rijbewijs CE zijn natuurlijk erg gewild, je kunt overal aan de slag als je zou willen, maar hoe fijn is het als je bij een werkgever komt werken die jou ook echt begrijpt en all the way gaat voor jou?

Precies, even verder lezen dus en dan als een malle solliciteren! We zijn voor een opdrachtgever in de regio van Boxmeer namelijk nog op zoek naar een knaller van een chauffeur CE!

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio Boxmeer op zoek naar een walkingfloor chauffeur CE. Bij deze opdrachtgever ga je op pad met een walkingfloor trailer.

Je rijdt ritten door Nederland, België en Duitsland met vracht als pulpsnippers en suikerbieten.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Je bent een ervaren chauffeur, met aantoonbare ervaring met het rijden met trekker oplegger.
 • Je hebt ervaring met een walkingfloor oplegger.
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95.
 • Je bent in het bezit van een chauffeurspas.
 • Afhankelijk van de rit kan het voorkomen dat je een keer moet overnachten. Wij zoeken mensen die in de buurt van Boxmeer wonen.
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

 • Om te beginnen met een (h)eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, maar dat is logisch. Daarnaast hebben we wat leuke '
 • extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in '
 • krachtige mensen'. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing.

  En ben jij supergemotiveerd? Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.

  Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier