Festivalmedewerker
A la Carte - Student Crew
Rotterdam
16 uur geleden

Festivalmedewerker

Zin om in de zomer te werken op de tofste (weekend) festivals? Altijd al eens willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat?

Schrijf je in als festival medewerker bij A la Carte!

Wat jij gaat doen

Jij gaat aan de slag op de grootste en leukste festivals van Nederland als festivalmedewerker van A la Carte. Laat je spierballen werken bij de op- / afbouw van een evenement.

Regel de instroom van bezoekers, voorzie de gasten van festivalbandjes of beman de informatie balie. Jij tapt de lekkerste biertjes (en de grappigste mopjes).

Wat wij bieden

 • Een prima salaris én een apart spaarpotje voor je vakantiegeld
 • De leukste personeelsborrels
 • De mogelijkheid om samen met je vrienden te werken
 • Een handige app waarin jij jouw beschikbaarheid kan aangeven en jezelf direct kan inschrijven voor de leukste klussen
 • Wie ben jij?

  Wij zoeken festivalmedewerkers die naast het vieren van feest ook houden van ontzettend hard werken. Jij vind het niet erg om in de zomer af en toe een weekendje van huis te zijn zodat je kan knallen op het terrein van verschillende festivals.

  Je bent gastvrij en sociaal en vind het leuk om contact te hebben met veel verschillende mensen.

  Over A la Carte

  A la Carte is dé totaalleverancier op het gebied van personeel voor horeca, events en meer. Het bedrijf is in 2003 opgericht in Breda en heeft sinds 2017 ook een fysieke vestiging in Rotterdam.

  Naast Breda en Rotterdam is A la Carte ook actief in de steden Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

  We leveren al jaren vakkundig en getraind horecapersoneel voor cateraars, restaurants, cafés, hotels, golfbanen, events en festivals.

  Tijdens Corona hebben we de branche wat moeten vergroten waardoor we nu met trots kunnen zeggen dat we ook buiten de horeca en evenementen sector genoeg leuke klussen hebben om jou aan het werk te zetten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier