Specificatiebeheer medewerker
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Dordrecht, Zuid-Holland
7 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Als Specificatiebeheer medewerker heb jij een passie voor de voedingsmiddelenindustrie en maak je deel uit van een Centrale Kwaliteitsdienst van 5 collega’s.

Je hebt een afwisselende baan binnen een dynamisch bedrijf met verschillende productievestigingen. Zelf ben je werkzaam in de regio Papendrecht.

Als Specificatiebeheer medewerker ben jij verantwoordelijk samen met je collega’s van de Centrale Kwaliteitsdienst voor het maken en beheren van recepten en productspecificaties.

Je houdt je bezig met het beheren van de databases (GS1, Trace One, QA online en SIM) en zorgt voor het updaten en beheersen van gebruikte grondstoffen.

Daarnaast ben jij bekend met de wet- en regelgeving met betrekking tot etiketteren / labelen en zorg je als Specificatiebeheer medewerker voor deze implementatie.

Samen met je collega’s beantwoord je vragen en adviseer je klanten en collega’s van andere afdelingen met betrekking tot kwaliteit.

Op voedingswaarden declaraties van diverse verpakkingen voer je als Specificatiebeheer medewerker controles uit en je checkt deze op de juistheid van gegevens.

Verder houd je je ook bezig met alle administratieve en ondersteunende werkzaamheden op de afdeling. Je rapporteert aan de teamleider van het Customer Technical Support Team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier