Servicedeskmedewerker ict
REXEN Recruitment Center B.V.
Nijmegen, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Functie omschrijving Heb jij een uitstekendprobleemoplossend vermogen en ruime ervaring met het bieden van ITsupport? Ben jij ambitieus en gedreven en zoek jij een nieuweuitdaging bij één van de grootste IT hardware leveranciers vanEuropa?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken momenteel eentechnische kandidaat die bij onze opdrachtgever aan de slag wilgaan als 1 e Lijns Skilled Helpdesk Medewerker op hun eigen interneIT afdeling in Nijmegen.

Op deze afdeling rapporteer je aan deTeammanager en ben je samen met je ach t tien collega’sverantwoordelijk voor het goed functioneren van hetapplicatielandschap .

Om dit te bewerkstelligen verzorg je deintakegesprekken van alle functionele en technische meldingen enhandel je hier ook de administratie van af .

Andere meldingenverwijs je door naar de 2 e lijn. Ten slotte bied je jouw collega’sproactief ondersteuning op het gebied van applicaties , beantwoordje hun vragen en ben je betrokken bij het schrijven vanhandleidingen en werkinstructies.

Functie eisen Wij zoeken eenflexibele en stressbestendige kandidaat, die ervaring heeft in IThardware en software en graag mensen helpt om problemen met dezetwee op te lossen.

Je bent resultaatgericht en hebt eenklantvriendelijke en servicegerichte houding. Je hebt uitstekendecommunicatieve vaardigheden, bent sterk in het documenteren envoldoet daarnaast als Skilled Helpdesk Medewerker aan de volgendefunctie eisen : MBO4 diploma, richting ICT; >

3 jaar ervaring als( Skilled ) Helpdesk Medewerker; U itstekende beheersing van deNederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 • Arbeidsvoorwaarden Als Skilled Helpdesk Medewerker kun jij hetvolgende van ons verwachten : Een uitdagende functie bij eendynamische, snelgroeiende organisatie met een informele, gezelligewerksfeer;
 • Goede opleidingsmogelijkheden; Een marktconform salaris;Interessante regelingen, zoals een winst- en eindejaarsuitkering;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 verlofdagen,collectieve pensioen en zorgverzekering, reiskostenvergoeding ;Een vaste, fulltime baan.

  Rechtstreeks in dienst bij onzeopdrachtgever. Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever is een bedrijfwaar ongeveer 500 mensen werken.

  Zij leveren op grote schaal IThardware aan overheden en grote- en middelgrote bedrijven.Reageren! Heb jij interesse in de vacature Skilled HelpdeskMedewerker ?

  Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Dan komenwij graag met jou in contact! Je kunt jouw sollicitatie, bestaandeuit een motivatiebrief en een compleet CV, via onderstaandesolliciteer button, versturen.

  Voor meer informatie over dezevacature kun je telefonisch contact met ons opnemen op het volgendenummer : 085 876 9966 of ons een mail sturen naar

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier