Begeleider
Samenindezorg
Amsterdam,NL
16 dagen geleden

Wat wij bieden

Voor een grote organisatie is Samen in de Zorg op zoek naar een enthousiaste begeleider die graag zou willen werken op een prachtig terrein voor de gehandicaptenzorg.

Deze organisatie heeft verschillende doelgroepen met verschillende wensen en behoeften. Zo moet je denken aan de LVB doelgroep, waarbij begeleiden en coachen een grote rol speelt.

Of de EMB doelgroep waar het verzorgen juist de overhand heeft. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw team waarbij jij de input kan leveren welke methodieken gebruikt kunnen worden en welke begeleiding het beste past.

Een plek waar je meer inbreng hebt op de werkwijze en kunt bouwen aan een fijne werkplek, heerlijk toch!

Op basis van ervaring en jouw diploma kan jij instromen als junior, medior of senior begeleider. Deze worden elk apart ingeschaald volgens de CAO.

Binnen deze organisatie heb je ook de mogelijkheid om door te stromen van junior naar medior, of van medior naar senior!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier