Commercieel medewerker binnendienst FMCG
Page Personnel
Vianen, Utrecht, NL
5 uur geleden
source : Monsterboard

Ben jij graag de schakel tussen klant en organisatie? Ben jij analytisch zeer vaardig en weet jij dit te koppelen aan een sterk sociaal vermogen?

Dan komen wij graag met jou in contact. Als Binnendienst Medewerker FMCG zorg jij voor beheer van voorraad, bewaken van productie en klantcontact.

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een bekend en groeiend bedrijf binnen de FMCG Kenmerkend voor de organisatie is de klantgerichte benadering waarbij dienstverlening op het hoogste niveau wordt geleverd.

Vanwege groei en innovatie binnen de organisatie zoeken wij een Binnendienst Medewerker FMCG met oog voor processen die de kwaliteit en dienstverlening kan waarborgen.

Omschrijving Als Binnendienst Medewerker FMCG ben jij de schakel tussen klant en productie. Jij zorgt voor de juiste voorraad en productie zonder de klanttevredenheid uit het ook te verliezen.

 • Dit weet jij te realiseren vanuit de volgende verantwoordelijkheden : Waarborgen van afdelingsdoelstellingen door productbeheer Waarborgen van processen rondom levering van producten Vaststellen, bespreken en uitvoeren van actieplannen in samenspraak met klanten Proactief verzorgen van accurate informatie aan klant, leverancier en interne organisatie Beheren en analyseren van data, voorraden, prijzen en afspraken met leveranciers Afstemming en waarborgen van samenwerking met de interne organisatie Profiel van kandidaat Als Binnendienst Medewerker FMCG herken jij jezelf in het volgende : HBO werk- en denkniveau (logistiek en / of commerciële achtergrond);
 • Circa 1- 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (FMCG heeft sterke voorkeur); Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
 • Daarnaast ben jij Accuraat, flexibel, stressbestendig, heb je een ondernemend karakter en kun jij uitstekend veranderingen vormgeven binnen de organisatie.

 • Aanbod Onze opdrachtgever (omgeving Utrecht) biedt een Binnendienst Medewerker FMCG het volgende : Goed salaris van € - € afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Uitdagende en dynamische functie binnen een groeiende organisatie; Prettige collegiale en informele werkomgeving; Concrete mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier