Bijbaan in Logistiek
Dirk van den Broek
Velsen-Noord, nl
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Wij hebben maar één missie voor je : het voorkomen van lege supermarkten. Als hulpkracht hebben we je doorzettingsvermogen nodig.

Ook al is het werk simpel, het zal je een paar zweetdruppels kosten. Daar staat tegenover : een goede beloning, flexibele werktijden, toffe sfeer en werken met de meest high-tech apparaten.

De wereld van logistiek heeft een missie voor je. Accepteer jij m? Wat je precies gaat doen? Dat beslissen we samen, of je nou aan de slag wilt als orderpicker of emballagemedewerker of een combinatie, samen komen we eruit! Beschik je over een reachtruck certificaat of ben je bereid je intern te laten opleiden, dan behoren reachtruck werkzaamheden ook zeker tot de mogelijkheden!

Wat voor persoon zoeken wij?

 • Iemand die het leuk vind om mee te denken
 • Iemand die nauwkeurig kan werken
 • Minimaal 16 jaar oud is
 • Een echte teamspeler
 • Een echte aanpakker
 • Kunnen wij op je rekenen?

  Zodra je begint, start je eerst met een online inwerkprogramma. Daarnaast wordt je op de werkvloer begeleid door een buddy.

  Zo word je wegwijs gemaakt in ons bedrijf en begin je goed voorbereid aan je bijbaan! Laat je zien dat je talent en een positieve houding hebt, dan kan je bij ons veel bereiken!

  Collega’s gezocht voor :

  ochtendmiddagavondMaandagochtendmiddagDinsdagochtendmiddagWoensdagochtendmiddagDonderdagochtendmiddagVrijdagochtendmiddagavondZaterdagochtendmiddagZondagochtend

  Hoelang ben je onderweg?

 • Lopen
 • VertrekpuntTo navigate, press the arrow keys.Delen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier