Intern begeleider
Stichting Spoor
Purmerend, NL
4 dagen geleden

Obs De Piramide zoekt voor schooljaar 2021-2022 een intern begeleider, 0.6 WTF. Op obs De Piramide ontvangen medewerkers 8% extra salaris als achterstandsschool.

Doordat we een school zijn in opbouw heb je echt invloed op het mede ontwikkelen van vooruitstrevend onderwijs, gericht op de toekomst. Is dat wat bij jou past?

Over obs De Piramide

Iedereen is anders en dat maakt alles mooier. Obs De Piramide is dé openbare basisschool van Edam-Volendam. We zijn een gezonde en Vreedzame School waar leerlingen goed worden voorbereid op de samenleving van nu en van de toekomst.

We hebben veel aandacht voor taal, culturele diversiteit, zelfstandig leren, samenwerken en ICT en geven onze leerlingen daarmee een knapzak mee waar ze de rest van hun leven mee voort kunnen.

Dat doen we binnen een duidelijke onderwijsstructuur waar alle basiskennis aan bod komt. De leerkrachten zijn betrokken en respectvol naar leerlingen, ouders en elkaar en geven daarmee het goede voorbeeld.

Want op De Piramide is iedereen gelijk, juist omdat ieder mens anders is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier