Financial Risk Manager
Brunel
Maastricht, Limburg, NL
6 dagen geleden

Geen risico zie jij over het hoofd. Het waarderen van financiële instrumenten zie jij eerder als een káns. Een kans om te ontdekken, want als Financial Risk Manager maak jij vaak letterlijk en figuurlijk de balans op : welke rapportages verdienen extra aandacht?

Welke instrumenten moeten opnieuw worden geclassificeerd? Jij als cijfermatig expert dringt elk risico terug tot het uiterste minimum.

Over deze functie

Debet, credit, winst of verlies. Het ene aandeel is het andere niet, dus een kritische blik op de balansposten is essentieel.

Hoe worden complexe financiële instrumenten juist gewaardeerd? Jij als Financial Risk Manager gaat na wat de afspraken zijn over dergelijke opties, futures, swaps en forwards ?

alles om het naadje van de kous te achterhalen. Onder andere aan de hand van IFRS (International Financial Reporting Standards) en Basel II categoriseer je ze in de juiste kolom.

En natuurlijk kijk jij meer dan alleen oppervlakkig naar de cijfers. Je ontwikkelt namelijk ook verschillende modellen ? zoals risicoframeworks ?

voor het vaststellen van bijkomende financiële risico's. Want elke overeenkomst die een bedrijf met een partij aangaat, brengt vanzelfsprekend de nodige risico's met zich mee.

Aan jou om ervoor te zorgen dat het ook bij risico's blíjft. Dankzij jouw kennis van de financiële markt speel je dit vrijwel altijd wel klaar.

Over jou

Balansposten, maandrapportages, jaarrekeningen? Ze hebben geen geheimen voor je. Dankzij jouw analytisch inzicht en goed afgeronde bètastudie (hbo / wo) richting Econometrie, Wiskunde of vergelijkbaar, weet jij nu wel raad met (financiële) cijfers.

Jij schat risico's vrijwel altijd op de juiste manier in. Dit neem je namelijk ook mee naar je volgende job :

 • Het vermogen ideeën om te zetten in concrete, bruikbare doelen
 • Minimaal drie jaar werkervaring als Riskmanager of - consultant
 • Bij voorkeur ervaring met IFRS, Solvency 1, Solvency 2 en Basel 2
 • Wat wij bieden

  Ook wij begrijpen hoe belangrijk het is om risico's terug te dringen. Met een risico op zich is niet veel mis ? het hoort erbij ?

  maar het beheersen ervan is iets anders. Als Financial Risk Manager bij Brunel krijg jij de zekerheid die je verdient, en wel met een voordelig contract.

  Dit staat daar namelijk sowieso in :

 • Een gunstig salaris met de kans op groei en bonussen
 • Die essentiële pensioenregeling voor extra zekerheid
 • Opleidingsmogelijkheden binnen en buiten je vakgebied
 • Korting op diverse premies, sportscholen, musea en theaters
 • Trots zijn wij bij Brunel, dat wij al jarenlang samenwerken met de grootste spelers in de financiële sector. Banken, verzekeraars, beleggingsmaatschappijen, ze kloppen inmiddels allemaal wel bij ons aan.

  Want zoals je begrijpt is het voor deze bedrijven niet alleen prettig, maar ook van groot belang om enkel te gaan voor passende, en bovenal betrouwbare experts.

  Het terugdringen van risico's begint tenslotte al bij het aannemen van de juiste mensen. Het is ook daarom, dat deze financiële spelers vaak Brunel inschakelen.

  Wij kijken namelijk minstens net zo goed naar persoonlijkheid, karakter en raakvlakken met een bedrijf. Alles trekken wij uit de kast voor precies die éne ideale match tussen bedrijf en specialist.

  Die ene waarvan je weet dat iedere partij er beter van wordt. Ook gaan voor jouw ideale match? Solliciteer dan direct.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier