Hulp bij het huishouden (flexpool) regio Rucphen
TWB, Thuiszorg met Aandacht
Rucphen
3 dagen geleden

Ik had niet verwacht dat ik als hulp zo nodig zou zijn voor onze cliënten Kim, hulp bij het huishouden bij TWB, Thuiszorg West-Brabant.

Word jij onze nieuwe collega hulp bij het huishouden (flexpool) regio Rucphen?

Heb jij affiniteit met de zorg en draai jij je hand niet om voor schoonmaakwerkzaamheden? Ben je op zoek naar een flexibele baan of een bijbaan naast bijvoorbeeld je studie?

Kom dan werken als hulp bij het huishouden bij TWB!

Jouw regio

Je komt te werken voor het cluster Rucphen (Rucphen, Schijf, Sprundel, Sint Willebrord). Binnen het cluster heerst een dorpse mentaliteit.

Je wordt gastvrij ontvangen door de cliënten. Daarbij is het belangrijk dat je met het team aandacht en vertrouwen uitstraalt naar de cliënt.

Er wordt veel van je verwacht, maar je krijgt hier veel warmte voor terug. De cliënten zijn blij dat je komt en met jouw ondersteuning blijven zij langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving.

Waarom wij het verschil maken

TWB Thuiszorg West-Brabant is dé thuiszorgorganisatie in de regio West-Brabant! De zorg is steeds in ontwikkeling en TWB speelt daarop in met aansprekende innovaties in de thuiszorg.

De kwaliteit van zorg en aandacht voor onze cliënten en medewerkers staat hierbij altijd centraal. TWB kent een hele platte organisatie structuur.

Door de directe samenwerking en daadkracht tussen het bestuur, management en medewerkers bereiken we unieke resultaten en veranderen we met elkaar de zorg thuis.

Binnen TWB hebben we alle disciplines verenigd om langer en zo zelfstandig mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan : hulp bij het huishouden, thuisbegeleiding, wijkverpleging, gespecialiseerde zorg, topklinische zorg, casemanagement dementie, hospice thuisteam en het acuut team.

Dit maakt ons uniek in West-Brabant en zelfs in heel Nederland. Met elkaar maken we bij TWB het verschil voor inwoners in West-Brabant.

Kom jij dit verschil met ons maken?

Zo maak jij het verschil

In de functie van hulp bij het huishouden heb je een zelfstandige functie. Je komt achter de voordeur van elke cliënt. Elke cliënt heeft een ander verhaal, dit maakt het werk afwisselend en bijzonder.

De cliënten zijn grotendeels ouderen, maar bijvoorbeeld ook verslaafden, cliënten met een spierziekte of cliënten die terminaal ziek zijn.

De situaties thuis worden steeds complexer doordat mensen langer thuis blijven wonen.

Je voert huishoudelijke werkzaamheden uit zoals deze in het ondersteuningsplan staan. Dit zijn de zwaardere fysieke taken zoals stofzuigen, dweilen, het bed opdekken en het schoonmaken van de toilet en / of badkamer.

Daarbij kijken we naar wat cliënten nog wél zelf kunnen en stimuleer je de cliënt hierin. Daarnaast observeer, signaleer en rapporteer je afwijkende zorgvraag van cliënten.

Merk je dat een cliënt eenzaam is, extra hulp of zelfs verpleging nodig heeft? Dan trek jij aan de bel. Je neemt dan contact op met de zorgcoördinator en je deelt jouw ervaringen.

Jij bent een belangrijke schakel binnen de thuiszorg en door jou kunnen cliënten langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving.

Zo maak jij het verschil! Kom je in een situatie terecht waarbij je niet weet wat je moet doen? Dan er is altijd een teamleider of collega bereikbaar die je kan helpen.

Je werkt heel zelfstandig maar je doet dit niet alleen!

Je werkt van maandag t / m vrijdag en soms op zaterdag. Hierbij zijn de werktijden van 08 : 00 - 12 : 00 uur en van 13 : 00 - 17 : 00 uur.

Samen met onze planner bekijken we de mogelijkheden om je in te zetten op de dagen dat jij beschikbaar bent. Begin je graag vroeg in de ochtend, breng je liever eerst je kinderen nog naar school of werk jij liever 's middags?

Tijdens een online kennismakingsgesprek worden je wensen en mogelijkheden besproken.

Wil je meer weten over de functie? Bekijk dan .

Wij bieden jou

 • een zelfstandige en flexibele baan dichtbij huis
 • afwisselend werk; iedere dag en iedere cliënt is anders
 • een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband
 • een flexcontract (je bepaalt zelf je beschikbaarheid)
 • een salaris volgens CAO VVT, dit is een bruto uurloon vanaf € 11,47 bruto per uur
 • een reiskostenvergoeding van € 0,15 per km tot 10 km enkele reis. Zit je daar boven? Dan krijg je € 0,27 per km
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Wij vragen van jou

 • dat je in het bezit bent van een auto of scooter
 • dat je inzetbaar bent voor de regio Rucphen
 • dat je sociaal vaardig bent en een luisterend oor kunt bieden aan de cliënt
 • dat je assertief bent en stevig in je schoenen staat
 • dat je op een nette, eerlijke, heldere en tactische wijze communiceert
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier