Fysiotherapeut
Inovum
Loosdrecht, NL
6 dagen geleden

Over Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum. Bij ons staat eigen regie centraal jij bepaalt wat je van ons nodig hebt.

We bieden vakkundige zorg op liefdevolle wijze en hebben oog voor de behoeftes van bewoners en hun naasten.

Ons Behandel- en Adviescentrum

Inovum levert een breed scala aan professionele medische- en paramedische diensten in het Gooi. Het multidisciplinaire team bestaat uit psychologen, ergotherapeuten, specialisten ouderengeneeskunde, vaktherapeuten zoals een muziektherapeut en relaxatietherapeut, en uiteraard fysiotherapeuten! Ze zijn allemaal gespecialiseerd in de lichamelijke en / of psychische gezondheid van ouderen.

Het multidisciplinaire team werkt op verschillende locaties (De Beukenhof, Gooiers Erf, Veenstaete en in de wijk).

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut ben je onderdeel van het multidisciplinair team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden, adviseren en behandelen van cliënten in zowel de thuiszorg als in de verpleeghuiszorg binnen de doelgroepen Somatiek, Psychogeriatrie, Niet-Aangeboren Hersenletsel en Revalidatie.

Daarnaast treed je op als adviseur met betrekking tot fysiotherapie en begeleid en adviseer je aan de (thuis)zorg, professionals en mantelzorgers.

Verder begeleid je de fitnessgroepen, en, indien gewenst, ook pilates groepen.

Wie ben jij?

Naast de eisen die worden gesteld aan de fysiotherapeut, zijn wij vooral op zoek naar een collega op wie wij kunnen bouwen en die hetzelfde verwacht van ons.

Ook vinden we écht contact belangrijk, dus jij bent een ster in het zoeken van de verbinding met en tussen alle belanghebbenden.

Daarnaast :

 • Heb je een HBO-diploma Fysiotherapie;
 • Heb je affiniteit met de geriatrie / ouderenzorg;
 • Ben je klantgericht ingesteld;
 • Sta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici;
 • In het bezit van een rijbewijs en auto, in verband met het werken op verschillende locaties.
 • Wat bieden wij?

  Een multidisciplinair team bestaande uit enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten. Er kan snel geschakeld worden vanwege de geringe omvang van de organisatie en de korte lijnen.

  Je krijgt een pakket waarin werk voor verschillende doelgroepen gecombineerd kan worden. De sfeer binnen het team en de organisatie is prettig en veilig.

  Dit alles onder het toeziend oog van een betrokken manager.

  Tevens krijg je van ons :

 • Een salaris van €3180,- tot €4560,- euro bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week conform cao VVT FWG 55. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een oproepovereenkomst voor een jaar, die we daarna graag verlengen met een vast contract;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 50 / 50 pensioenregeling en Fiscale Uitruil Reiskosten;
 • FiscFree shopping : flinke korting op een (elektrische) fiets, een nieuwe telefoon of een weekendje weg? Tot 40% korting via de FiscFree shop!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier