Commercieel Adviseur Hoogspanning
Royal HaskoningDHV Zwolle
Rotterdam
4 dagen geleden

Vind jij deenergietransitie en met name de hoogspanningswereld interessant? Vind jedaarnaast de interactie met klanten en collega’s belangrijk?

Kun jij deverbinding maken tussen de klantvraag en inhoudelijke georiënteerde teams? Danis deze rol wellicht wat voor jou!

Het team

Het team waarin je komt werkenmaakt deel uit van de adviesgroep Resources Logistics and Power. Deze groepheeft 30 medewerkers.

De groep is zowel nationaal als internationaal actief inde industrie en havens. Het Power gedeelte van deze groep richt zich opelektrotechnische installaties en automatisering voor de (zware) industrie, on-en offshore wind, grootschalige energieopwekking en de transmissie- endistributie markt.

Het Power team kenmerkt zich door hoge expertisegedrevenheid maar met een zeer praktische inslag.

Wij zijn actief in de (zware) industrie, windenergie,grootschalige energieopwekking en de elektriciteitstransmissie en -distributie.

Ook werken we regelmatig samen met andere adviesgroepen die actief zijn inbijvoorbeeld de (drink)watersector, (rail)infrastructuur of gebouwde omgeving.

Wij gaan voor de mooiste en uitdagendste projecten, met maximale klanttevredenheid.Projecten waar je s ochtends je bed voor uit komt.

Onzehoogspanningsactiviteiten richten zich voornamelijk op de Nederlandse markt,hoewel we internationale opdrachten niet uit de weg gaan.

Jouw rol

Als commercieel adviseur hoogspanning werk je aanprojecten die bestaan uit (concept-)ontwerpen van hoogspanningssystemen, van 1kV tot meer dan 380 kV.

Onze werkzaamheden bevinden zich in het volledigespectrum van (voor)ontwerp, technische specificatie en aanbesteding, totuitvoering en inbedrijfstelling.

Jij kunt snel en effectief een elektrotechnisch vraagstuk (van 10-380kV) doorgrondenen vertalen naar onze diensten. Een proposal traject kan je dan ook zelfstandigtot een goed einde brengen en dat doe je voor jezelf, maar ook voor de brederegroep.

Daarnaast ben jij actief in het uitbreiden en onderhouden van jouwnetwerk en in staat om hier opdrachten uit te genereren.

Je hebt oog voor deklant en zorgt dat zij het beste advies krijgen, onze klanten zien je dan ookniet als leverancier maar als inhoudelijk adviseur.

Jouw Profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting elektrotechniek;
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in deze sector waarin je een eigen netwerk hebt opgebouwd;
 • Je kan goed presenteren en rapporteren, inhoudelijk overtuigend;
 • Je bent in staat zelfstandig een commercieel traject met de klant te doorlopen;
 • Je beheerst de Nederlandse vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent bereid om minimaal 1 dag in de week op ons kantoor in Rotterdam te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier