Junior adviseur HRM
Werk-in-gelderland
Apeldoorn, NL
2 dagen geleden
source : WerkenInGelderland

Samen werken aan veiligheid

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie : Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises en herstel na een ontwrichte situatie.

Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

Veilig en gezond wonen, werken en recreëren voor medewerkers, inwoners en bezoekers van de regio en bedrijven staat centraal binnen onze organisatie.

Wij zijn voorbereid op de toekomst doordat wij ons focussen op zelfredzaamheid en risicobewustzijn. Wij beschikken over vakbekwame en deskundige medewerkers en hebben een sterke informatiepositie.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing.

De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten.

De GHOR geeft op basis van afspraken met ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen.

In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc.

Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

Voor het team HRM van de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een tijdelijke :

Adviseur V)

32 uur per week, standplaats Apeldoorn)

Het werk

Ben jij er aan toe om je verder te ontwikkelen binnen een HR-adviesrol? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken en resultaatgerichte collega die ons komt ondersteunen als junior adviseur HRM.

Je bent als junior adviseur HRM op operationeel niveau betrokken bij meerdere teams van de VNOG, waarbij je je bezig houdt met alle facetten op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom.

Je adviseert op een proactieve en overtuigende wijze de leidinggevenden over de toepassing van HRM-instrumenten. Afhankelijk van jouw talenten en voorkeuren kan je ondersteunen bij werkzaamheden in het kader van de organisatieontwikkeling of andere projecten.

De functie-eisen

Nadat je je Hbo-opleiding op het gebied van HRM hebt afgerond, heb je 1 tot 3 jaar werkervaring opgedaan binnen een allround adviserende HR-rol.

Bij voorkeur binnen de overheid, waardoor je kennis hebt van de CAR-UWO. In verband met het werkgebied van onze veiligheidsregio verwachten wij dat je beschikt over een geldig rijbewijs B en een auto.

Voldoe je aan de functie-eisen en lijkt het je leuk om over jouw toegevoegde waarde met ons in gesprek te gaan? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!

Ons aanbod

Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling.

Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van één jaar.

Bij goed functioneren kan de aanstelling met een jaar worden verlengd. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Adviseur V een salaris geboden van maximaal € 3.968,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband.

Plaatsing in aanloopschaal 8 behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een pakket aan met goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Deze vacature wordt tegelijk in-en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

Tot de interne kandidaten behoren :

 • Alle medewerkers (zowel beroeps als vrijwillig) aangesteld bij de VNOG;
 • Medewerkers die op basis van een uitzend- of payrollovereenkomst werkzaam zijn bij de VNOG;
 • Medewerkers die bij de VNOG gedetacheerd zijn vanuit een ambtelijke aanstelling

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier