Magazijnmedewerker
Luba
Uden, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Over de functie Wat worden jouw taken? Uitladen vanboxsprings uit de vrachtwagen met een steekwagen en jouwspierballen. Controleren van de vracht.

Daarnaast spring je bij inhet magazijn op bijvoorbeeld de afdeling laden & lossen,inpakken etc. Met andere woorden : jij hoeft je niet te vervelen Jijwerkt voor een nationaal bekend retailbedrijf, dat actief is in hethogere segment.

Kwaliteit is dan ook zeer belangrijk. Je werkt ineen gezellig en hecht team, dat nauw samenwerkt. Er hangt eeninformele sfeer en er wordt regelmatig een vrijdagmiddagborrelgeorganiseerd.

Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hier hoogin het vaandel. Functie eisen Recente ervaring met soortgelijkewerkzaamheden Beheersen van Nederlandse taal (mondeling enschriftelijk) om vrachtformulieren te controleren Wat wij bieden Jewerkt op maandag t / m vrijdag van 07 : 00 tot 16 : 00 uur Oppiekmomenten (afhankelijk van de hoeveelheid orders) werk je intwee ploegen, 05 : 00 tot 14 : 00 uur en van 14 : 00 tot 22 : 00 uur, maardan krijg je wel een toeslag van 50% over de uren voor 06 : 00 uur 'smorgens en na 18 : 00 uur 's avonds Hoe je solliciteert Snel.

Albinnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulieringevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zoweet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier