Corporate Recruiter
Marsh and McLennan Companies
Amstelveen - Startbaan
2 dagen geleden

Company : MMC Corporate

Description :

Binnen de HR afdeling van Marsh en Mercer zijn we op zoek naar een energieke Corporate Recruiter . Een uitdagende rol en functie als het gaat om het het aannemen van nieuw talent.

Als corporate recruiter regel je alles van A tot Z als het gaat om het werven en selecteren van professionals binnen de Marsh organisatie, maar ook voor de zusterbedrijven van Marsh in Nederland : het maken van dé perfecte match geeft je energie!

Zo vind je het leuk om in contact te staan met de managers en HR businesspartners om te achterhalen aan welke criteria en inhoudelijke eisen een kandidaat moet voldoen en zorg je dat je een goed beeld hebt van het team en de werksfeer.

Ook het managen van de verwachtingen van de kandidaat vind je belangrijk. Zo weet je zeker of de kandidaat bij de vacature past of misschien beter tot zijn recht komt in een andere rol.

Je inleven in de functie, het team én de kandidaat kun jij als geen ander.

Jouw dagelijkse werkzaamheden?

Je stelt nieuwe kandidaten voor aan de business, faciliteert het sollicitatieproces en bewaakt van begin tot eind de voortgang en de kwaliteit.

Je bent eigenaar van het sollicitatieproces en zorgt voor duidelijke afspraken met de business en kandidaten.

Je vertegenwoordigt Marsh en Mercer tijdens interne en externe recruitment events.

Je werft kandidaten op uiteenlopende manieren, netwerken en searchen via jobboards en LinkedIn is voor jou een bekend terrein.

Je hebt goede ideeën als het gaat om het opzetten van arbeidsmarktcampagnes en recruitmentevenementen.

En je denkt mee hoe Marsh en Mercer zich, zowel online als offline, steeds beter kan presenteren als potentiele werkgevers.

Jouw profiel

Je ontmoet graag nieuwe mensen en stapt vol zelfvertrouwen op anderen af. Je houdt van gezelligheid en humor, zit vol energie en onderneemt snel actie.

Daarbij kan je je goed inleven in anderen en moeiteloos contacten onderhouden. Wat je nog meer meebrengt?

Een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-nivo.

Fulltime beschikbaarheid (40 uur).

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must (in woord en geschrift).

Ervaring met Workday is een pre.

Minimaal 3-5 jaar ervaring als corporate recruiter opgedaan binnen een internationale corporate omgeving.

Wat wij jou bieden :

Je bent onderdeel van een energiek Hr-team dat samen hard werkt aan het behalen van de doelstellingen. Hoewel we allemaal onze eigen taken hebben, denken we graag met elkaar mee en helpen we elkaar verder.

Daarnaast heb je bij Marsh de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot ware professional. Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

Een jaarcontract met een marktconform salaris.

Een 13e maand en premievrij pensioen.

Een laptop, telefoon én de mogelijkheid om thuis te werken.

30 vakantiedagen en vakantiegeld.

Marsh McLennan (NYSE : MMC) is the world’s leading professional services firm in the areas of risk, strategy and people. The Company’s 76,000 colleagues advise clients in 130 countries.

With annual revenue over $17 billion, Marsh McLennan helps clients navigate an increasingly dynamic and complex environment through four market-leading businesses.

Marsh advises individual and commercial clients of all sizes on insurance broking and innovative risk management solutions.

Guy Carpenter develops advanced risk, reinsurance and capital strategies that help clients grow profitably and pursue emerging opportunities.

Mercer delivers advice and technology-driven solutions that help organizations redefine the world of work, reshape retirement and investment outcomes, and unlock health and wellbeing for a changing workforce.

Oliver Wyman serves as a critical strategic, economic and brand advisor to private sector and governmental clients.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier