Constructiebankwerker / Lasser
Connect
Noord-Holland, Zwaag
3 dagen geleden

Over jouw rol

Voordat je verder zoekt naar een functie constructiebankwerker / lasser in de buurt van Hoorn, is het misschien goed deze vacature door te nemen.

Want woon jij in de buurt van Hoorn en ben je op zoek naar een baan waar jij jouw metaalbewerkingstechnieken kan toe passen?

Dan is deze vacature voor jou.

Alvast even wat hoofdpunten van deze vacature op een rij,

 • salaris â 2000 - â 2600 afhankelijk van ervaring
 • veel vrijheid in je werk
 • leuke bedrijfsuitjes
 • Als jij je nu aanmeld, kan je deze week nog beginnen.

  Jobomschrijving

  Natuurlijk wil jij weten bij wie jij als constructiebankwerker / lasser komt te werken. Onze opdrachtgever is ooit begonnen in de agrarische sector met het construeren van hallen.

  Het bedrijf heeft inmiddels een zeer goede reputatie wanneer het gaat om het maken en ontwerpen van staalconstructies. Het bedrijf mag zich verdient specialist noemen.

  Uitdagingen gaan zij niet uit de weg en denken graag in oplossingen en mogelijkheden. Door deze instelling heeft deze staalbouwer al heel wat bijzondere project opgeleverd.

  Denk bijvoorbeeld aan de G-pier op Schiphol of de Schouwburg in Hoorn.

  Sluit jij je aan bij deze werkgever, dan ga je samen met jouw collega's nog veel meer van deze mooie projecten neerzetten.

  Want zeg nou zelf, hier mag je toch trots op zijn.

  Wat je gaat doen in deze functie is je richten op het voorbereiden en lassen MIG / MAG van constructiematerialen zoals onderdelen, raat-

  en vloerliggers. Hiervoor moet je zelfstandig kunnen werken en in staat zijn om vanaf tekening te werken. De tekening is jouw project, hier begint het stukje vrijheid.

  Je verzameld zelf het materiaal ten behoeve van de constructie die je gaat vervaardigen en neemt dat mee naar je eigen werkplek.

  Jouw werk omgeving bestaat uit een enorm grote hal waar genoeg ruimte is om de constructies te vervaardigen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier