Azure Solution Architect
Axians
Zaltbommel
3 dagen geleden

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Als onafhankelijk denker en met een natuurlijke nieuwsgierigheid probeer je tot de kern van de Business en IT uitdaging van de klant te komen.

Vervolgens analyseer en beoordeel je de IT en applicatie architectuur van de klant. Mogelijk zit daar de structurele oplossing.

Al visualiserend neem je de klant mee in je analyse en weet je op pakkende wijze de oplossingsrichting te presenteren. Onze oplossingen hebben een duurzaam karakter en vertalen zich vaak in een slimme applicatie door een combinatie van technologieën.

Hierbij kun je denken aan onderwerpen als inzet van micro services, blockchain, BI, AI, IOT of chatbots. En we hebben een leergierig junior Azure team dat supergraag gecoacht wil worden!

Wat vragen wij van jou?

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Meer dan 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • In bezit van vaardigheden voor verdiepende gesprekken met Business en IT
 • Visualisatie inzetten ter ondersteuning van het proces en ter onderbouwing van de oplossing
 • Bij voorkeur kennis van een specifiek marktsegment (zakelijk dienstverlening, educatie of zorg)
 • Kennis van 1 of meerdere tools als Logic Apps, Service Bus, Functions, Web Apps
 • Kennis van API manager en NoSQL is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen
 • Er voor openstaan om ook andere technologie dan Azure voor te stellen als dat meer toegevoegde waarde biedt voor de klant
 • Affiniteit met data ontsluiting, applicatie migratie en modernisatie en het bouwen van op rollen gebaseerde applicaties of mijn omgevingen
 • Wat bieden wij jou?

  Een afwisselende baan binnen het snelgroeiende Axians netwerk, ook parttime in te vullen. Je krijgt de kans te ondernemen en helpt mee het integratieteam naar een hoger niveau te brengen.

  Wij werken op basis van openheid, transparantie en eigenaarschap. We zijn wendbaar en zeer klantgericht. Je krijgt bij ons een serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Axians.

  Wij hebben uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie en omgeving waarin wordt geopereerd. Ook bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.

  a. leaseauto, een premievrij pensioen, opleidingsmogelijkheden aan de VINCI Energies Academy en de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder tegen gunstige voorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier