Adviseur Bouwkunde
Royal HaskoningDHV Zwolle
Nijmegen
4 dagen geleden

De wereldwijde digitale revolutie brengt steeds meerlanden en regio’s welvaart en miljoenen mensen profiteren hiervan. Datacentersmaken deze 21e-eeuwse transformatie mogelijk en betrouwbaresystemen en continuïteit zijn hierbij cruciaal.

Vanaf de pioniersfase zijn wijbetrokken bij de opkomst en de ontwikkeling van datacenters en anderebelangrijke faciliteiten.

Met als doel ervoor te zorgen dat investeringen vanklanten in datacenters, waar ook ter wereld, een betrouwbaar en winstgevendeindresultaat opleverden.

Als Adviseur Bouwkunde kun jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Wat je doet als Adviseur Bouwkunde

Ben jij een klantgerichte bouwkundige die gemakkelijk met mensen omgaat engraag aan uiteenlopende consultancy vraagstukken wilt werken?

Zoek je een openwerkomgeving waarin volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling?

Als adviseur bouwkunde draag je bij aan het bouwproces in verschillendefasen en werk je ook zelfstandig aan (deel)projecten.

Onze klanten bevindenzich hoofdzakelijk in de industriële sector, logistieke sector en dekantorenmarkt. Onze projecten zijn over het algemeen zeer dynamisch, wat vanjou vereist dat je stevig in jouw schoenen staat.

De projecten variëren van bouwtechnische inspecties, verzorgenvan vergunningstrajecten tot aan coördinatie in de uitvoeringsfasen op debouwlocatie.

Jij zit als eerste adviespartner aan tafel bij vooraanstaandemultinationals (voornamelijk vanuit Nederland). In deze rol heb jij devrijheid om bestaande klantrelaties te onderhouden en nieuwe te ontwikkelen.

Jij zet vervolgens jouw technische kennis en kunde in om projecten totsuccesvolle resultaten te leiden en daarbij onze klanten te ontzorgen.

Kennisvan de Nederlandse bouwregelgeving is vanzelfsprekend. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit :

 • het coördineren en communiceren met architecten, engineers, bevoegde gezagen, aannemers,leveranciers en bovenal direct met de klant;
 • Je bent verantwoordelijk om samenmet jouw collega’s de klant van het benodigde advies en ondersteuning te voorzien Ook houd je daarbij de planning en het budget in de gaten;
 • Binnen het team draagje mede zorg om onze teamzelfstandigheid te vergroten met het verkrijgen enuitvoeren van nieuwe projecten en het borgen van de onderlinge kennisdeling enontwikkeling.
 • Dit om daarmee als team consistent en up to date als expert te kunnenfunctioneren voor onze klanten.

  Voor een bouwkundige zijn er volopmogelijkheden om je kennis en people skills binnen ons team en onze projectente zetten! Denk aan integrale duurzaamheidsvraagstukken en maatschappelijkekwesties die de industriële gebouwde omgeving met zich meebrengt.

  Waar je komt te werken

  Royal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs, projectmanagement enconsultancy bedrijf, met 6.000 collega's verspreid over 140 landen.

  Samenwerken we aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, onzeleefomgeving en de economie.

  Je wordt onderdeel van onze Adviesgroep Design & EngineeringMultinationals. Met het Mission Critical Facilities (MCF) team leveren we eenmultidisciplinair pakket aan consultancydiensten voor onze datacenteropdrachtgevers.

  We bieden strategisch, tactisch en operationeel advies aanonze klanten, waaronder colocatiedatacenters, internetserviceproviders entelecombedrijven.

  Ons team bestaat uit collega’s met allerlei verschillendeexpertises. Bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouwkunde, constructie,bouwkunde, architectuur, brandveiligheid, regeltechniek enbeveiligingstechniek.

  Samen zetten we onze kennis en expertises in omintegrale ontwerpen voor datacenters te ontwikkelen. Benieuwd naar ons werk?

  vind je eenaantal cases.

  We hebbeneen breed bestand aan opdrachtgevers dat bestaat uit de grootste multinationaleondernemingen wereldwijd. Onze inspanningen hebben ertoe geleid dat RoyalHaskoningDHV tot de top behoort van internationale ontwerpbureaus die bijdragenaan Mission Critical Facilities / Datacenters.

  Wat je meebrengt

  Als Adviseur Bouwkunde heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring en jehebt een afgeronde opleiding bouwkunde of bouwtechniek (WO / HBO).

  Daarnaastbeschik je over de volgende vaardigheden :

 • Kennis van het Bouwbesluit, Nederlandse bouwregelgeving en vergunningsprocedures (Omgevingswet);
 • In staat om benodigde rapportages en technische documenten op te stellen;
 • In staat om te werken in multidisciplinaire teams;
 • Affiniteit met projectmanagement en utiliteits- en industriebouw;
 • Ervaring met verwerven van werk bij bestaande en nieuwe klanten én tenders;
 • Voelt zich thuis in een internationale werkomgeving;
 • Een ondernemende, proactieve en flexibele houding;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit;
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en liefst ook Duitse taal;
 • Flexibel in het reizen tussen onze verschillende vestigingen en klantlocaties.
 • Dit krijg je van ons

  Als het grootste ingenieursbureau van Nederlandzijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig.

  Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Ben jij dat ook? Dan is ons bureauecht iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarin collegialiteit enontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn.

  Ook een goed salaris is belangrijk, afhankelijk van jouw werkervaring zorgenwij voor een passend aanbod.

  In onze organisatie wordt ondernemerschap eninnovatie gestimuleerd. Er is volop ruimte voor eigen initiatief in een open enflexibele cultuur.

  Verder krijg je bij ons :

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder meer door flexibele werktijden en 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Ook krijg je een laptop en telefoon van de zaak, zodat jij kunt werken waar en wanneer je wilt;
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Of je laat het uitbetalen;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Bij ons vind je geen starre functies en vastomlijnde ontwikkelpaden, maar flexibele rollen en veel keuzevrijheid als het gaat om team, locatie en werkzaamheden;
 • Jouw standplaats is Nijmegen. Je werkt ook op andere kantoren en bij klanten in Nederland en soms in het buitenland.
 • Je wordt vrijwel direct ingezet op projecten,uiteraard met een goede begeleiding van collega’s en je leidinggevende.

  Ben jij onze nieuwe collega?

  Hashtags : #LI-FV1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier