Business Development Manager Road Logistics
Kuehne+Nagel
Doesburg, Gelderland, Netherlands
3 dagen geleden

JOB DESCRIPTION Sales heeft voor jou geen geheimen, maar je wil ook jouw commerciële talenten demonstreren bij een van de grote spelers op de logistieke markt.

Niet bang om nieuwe klanten binnen te halen, en gedreven om huidige relaties uit te breiden. Ben jij dit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je functie

Kuehne + Nagel is op zoek naar een strategisch en commerciële Business Development Manager met bewezen succesvolle sales ervaringen in een wegtransportomgeving.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het strategische en tactische beleid binnen Kuehne + Nagel Nederland.

Je zult nauw samenwerken met de Head of Sales Road Logistics en Director Operations.Dit betreft een fulltime functie -40u- met als officiële standplaats Doesburg en Nederland als werkterrein.

Je verantwoordelijkheden

DeBusiness Development Manager is verantwoordelijk voor het vertalen van complexelogistieke vraagstukken van (potentiële) klanten naar oplossingen binnen hetKuehne+Nagel Road Logistics Benelux productportfolio, onder andere voorbepaalde producten binnen Med Tech.

 • Het bedenken, ontwikkelingen en implementeren van oplossingen voor klanten met een complexe logistieke vervoersuitdaging voor zowel je eigen klanten als het assisteren bij soortgelijke vragen van (potentiële) klanten van je salescollega’s;
 • Het ondersteunen bij het ontwikkelen van het strategisch beleid en mede bepalen van een productportfolio in samenspraak met de stakeholders;
 • Het uitbouwen van de klantenportefeuille door het verwerven van nieuwe opdrachtgevers;
 • Het consolideren dan wel vergroten van de omzet / afzet bij bestaande opdrachtgevers;
 • Actief samenwerken met het wereldwijde Kuehne + Nagel Netwerk en je directe Sales collega’s en gezamenlijk de new business targets behalen;
 • Nieuwe Med Tech klanten introduceren bij onze logistieke divisie en de relatie met deze klanten op hoog niveau beheren (ondersteund door Operations en Excellence Managers op een meer alledaags niveau);
 • Continue verbeteringsinitiatieven voor bestaande klanten met onze operations afdeling;
 • Jouw skills en ervaringen

 • Minimaal 10 jaar operationele en commerciële ervaring in Road transport;
 • Brengt hoge mate van expertise en netwerk mee op gebied van internationaal transport, kent de Nederlandse markt waarbij kennis van de Benelux markt een pre is;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Klant- en servicegericht;
 • Ervaring met Med Tech & Healthcare Industry;
 • Overtuigingskracht;
 • Aantoonbaar succes in het opbouwen van een product en het ontwerpen van klantoplossingen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in Nederlands en Engels.
 • Redenen om bij ons te komen werken

  Werken met plezier bij Kuehne + Nagel betekent voor iedere werknemer iets anders, daarom bieden wij een ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan.

  In deze functie heb je ook recht op een leaseauto, een aantrekkelijke bonusregeling en een goede pensioenregeling. Je hebt 24 vakantiedagen en 3,5 atv dagen en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen.

  We hanteren flexibele werktijden waardoor je werk / privé-balans optimaal is. Daarnaast bieden we ook een collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij CZ.

  Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Kuehne + Nagel is een goed en betrouwbaar bedrijf en zoekt betrouwbare medewerkers, daarom screenen wij onze medewerkers en wordt bij start een VOG aangevraagd.

  Over Kuehne+Nagel

  Met meer dan medewerkers op ongeveer 1. locaties in meer dan landen is Kuehne+Nagel een van de toonaangevende internationale logistieke dienstverleners.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier