Senior Financial Controller Incluzio
Facilicom-group
Schiedam
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Trigion, Incluzio, Facilicom Solutions en Gom. Onze organisatie is volop in beweging en verandert van een traditionele facilitaire dienstverlener naar een organisatie die gespecialiseerde oplossingen biedt.

De afdeling Finance is het financiële hart van de organisatie en ondersteunt al onze merken in het voeren van een sterk en betrouwbaar financieel beleid.

In deze functie richt jij je als Senior Financial Controller volledig op onze divisie Incluzio. Incluzio staat voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet.

Om dat te bereiken, ondersteunen wij mensen die daarbij hulp nodig hebben. We staan bekend als vernieuwer in het sociale domein.

Tienduizenden mensen in heel Nederland ervaren elke dag dat onze dienstverlening, o.a. gericht op huishoudelijke ondersteuning, dagbesteding, woonzorg en ambulante begeleiding, voor hen het verschil maakt.

In deze brede functie ben jij verantwoordelijk voor de administraties van meerdere bedrijven binnen Incluzio. Je zorgt voor de periodieke afsluiting en oplevering van alle gegevens voor de jaarrekening.

Om dat allemaal in goede banen te kunnen leiden schakel je met jouw contactpersonen in de bedrijven waar je verantwoordelijk voor bent en ook met andere stafafdelingen zoals crediteuren, debiteuren, facturatie en loonadministratie.

Je bent vanuit jouw rol vraagbaak voor hen, maar bent zelf ook alert op de kwaliteit van alle administratieve processen en kansen om die verder te verbeteren.

Voor de jaarrekening ben je aanspreekpunt voor de accountant voor jouw bedrijven.

Door jouw ervaring ben je ook de geschikte persoon om een actieve rol te spelen bij het inrichten van nieuwe administraties die het gevolg zijn van de groei van Incluzio en bij andere projecten.

Je werkt in een team met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de andere bedrijven van Incluzio en de divisiecontroller.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een afwisselende en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar de afdeling Finance binnenkort niet meer zonder jou kan!

Naast een veelzijdige functie, bieden wij :

 • een salaris tussen de € 3.750,- en € 5.300,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 27 vakantiedagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • een omgeving met ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling!
 • Wie je bent

  Jij bent een positief ingestelde financial met pit en hebt aantoonbare kennis van financial control. Je bent goed in de omgang met verschillende (interne) contactpersonen en hebt de drive om zaken zelfstandig aan te pakken.

  Als Senior Financial Controller denk je mee, ben je kritisch, toon je je verantwoordelijkheidsgevoel en je rol als "financieel geweten" als dat nodig is!

  Je beschikt over :

 • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van accounting;
 • minimaal 5 jaar werkervaring als (financial) controller of accountant;
 • ervaring binnen de gezondheidszorg is meegenomen maar geen must, als de zorg je maar aanspreekt;
 • ervaring in het werken met verschillende systemen;
 • positieve instelling, proactiviteit, stevigheid, drive & goede communicatieve vaardigheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier