Salarisspecialist
Veldsink Advies
Nuenen, NL
3 dagen geleden

Verdiep jij je graag in complexe vraagstukken en cijfermatige analyses? Zie jij onze organisatiegroei als een uitdaging en sla jij de brug naar de financiële administratie? Dan zoeken wij jou!

Jouw job!

Je hebt een brede en afwisselende rol binnen onze organisatie en je richt je op alles wat te maken heeft met salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden, pensioenen en werknemersverzekeringen.

Binnen deze onderwerpen pak je voornamelijk de complexe vraagstukken op en werk je mee bij overnames. Je maakt gebruik van HR analytics om data te analyseren en bent in staat de brug naar afdeling Financieel te maken.

Hier liggen volop kansen in de samenwerking!

Als salarisspecialist loop je altijd een stap voor in de ontwikkeling van salarisadministratie en salarisverwerking. We bouwen op jouw expertise en jij geeft ons inzichten met je analytische vermogen.

De groei van Veldsink Groep en de doorontwikkeling van onze HR afdeling vragen om een cijfermatige onderbouwing en doorkijk van HR vraagstukken.

Dit proces is volop in ontwikkeling waar de salarisspecialist een proactieve rol in heeft. Het is aan jou om vragen vanuit de business middels een juiste data analyse te beantwoorden en de samenwerking met afdeling financieel proactief op te zoeken.

Je hebt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van AFAS Profit en denkt mee over het zo efficiënt mogelijk inrichten van onze werkprocessen.

Daarnaast ben jij iedere maand eindverantwoordelijk voor onze salarisverwerking. Bij ons staat een correcte salarisadministratie dagelijks centraal, onze Veldsink-collega’s werken er immers hard voor!

Samen met collega Brigitte bespreek je dagelijks wat de status is van de salarisverwerking en waar actie nodig is. In principe doet Brigitte de salarisverwerking en neem jij de complexe zaken voor jouw rekening.

Je zult zien dat de nodige vragen vanzelf op je af komen. Dat sparren heeft overigens niet alleen te maken met de salarisadministratie, maar ook met de arbeidsvoorwaarden en de daarmee samenhangende fiscale gevolgen.

Collega Elke (onze arbeidsvoorwaardenspecialist) leidt overnames en harmonisatietrajecten in goede banen. Ze heeft je hierbij nodig dus ook met haar werk je direct samen!

Wie ben jij?

Je bent in staat overzicht en grip te houden binnen een groeiende, dynamische organisatie met meerdere Bv’s. Je denkt vanaf dag één met ons mee en bent accuraat, kwaliteit- en resultaatgericht.

Complexe vraagstukken en BI data analyses zie jij als een uitdaging. Je inspireert het team en bent een kritische sparringpartner voor je collega’s en durft mee te denken.

Daarnaast herken jij jezelf in meerdere van de onderstaande punten :

 • HBO en of WO opgeleid (bijv. fiscale economie, bedrijfseconomie, en natuurlijk minstens een afgeronde PDL / VPS);
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een grote organisatie met meerdere bv’s;
 • Kennis van AFAS is een pré en vanzelfsprekend kent Excel geen geheimen voor je;
 • Actuele kennis van fiscaalrecht, Je kennis over HR gerelateerde wetgeving is up-to-date;
 • Ambitie om je de komende jaren te ontwikkelen tot een onmisbare spil op de afdeling.
 • Wie zijn wij?

  Wij zijn Veldsink Groep! Een bedrijf dat bestaat uit meerdere ondernemingen en waar ruim 1.000 medewerkers werkzaam zijn.

  We zijn een sterk groeiend familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven.

  Onze advieskantoren, serviceproviders, arbodienstverleners en stafafdelingen vormen samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening.

  De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

  Wij zijn een ondernemende, groeiende organisatie met oog voor de individu.

  Onze afdeling

  Je komt te werken in een team met 24 enthousiaste collega’s. We zijn onderverdeeld in 3 teams : HR Recruitment, HR advies en HR-service.

  Als salarisspecialist ben je onderdeel van team HR-Service, welke bestaat uit 9 collega’s. Je werkt integraal samen met de collega’s van HR advies en de afdeling Financiën.

  Omdat we integraal samenwerken, schakelen we snel op alle vlakken van HR. Wij zijn een fris, jong team, waar iedereen zijn steentje bijdraagt.

  Samen zijn we verantwoordelijk voor meer alle medewerkers en doen er veel aan om hen te ondersteunen. Doordat we als organisatie uit meerdere bedrijfsonderdelen bestaan, hebben de meeste van ons een focusgebied, maar uiteindelijk werken we op vrijwel alle gebieden samen.

  Leren van én met elkaar dus!

  Wat bieden wij?

  Wij bieden je een uitdagende baan in een informele werkomgeving in de buurt van Eindhoven. We gaan uit van jouw kwaliteiten en willen van je leren.

  Tegelijkertijd bieden we je natuurlijk ook onze eigen kennis en expertise aan en hebben we veel aandacht voor jou als persoon.

  We investeren op die manier in je ontwikkeling en gaan voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer.

  De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer :

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Een bedrijfsrestaurant zodat je de mogelijkheid krijgt om prettig en lekker te lunchen;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.
 • Wij maken graag kennis met jou!

  Spreken de vacature en onze manier van werken jou aan? Dan kijken we er naar uit om kennis met je te maken. Stuur je CV en korte motivatie naar onze recruiter Melissa Raijmakers via de sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor inhoudelijk vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sanne Hobus (HR Business Partner) via het volgende telelefoonnummer : 0644808938.

  We stellen het op prijs als bedrijven er van af zien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier