Contract Adviseur
ABT
Delft, NL
1 dag geleden

Jouw uitdaging

Onze kennisgroep integrale advisering is volop in ontwikkeling. Vanuit een integrale kostenadvisering aan veelal hoogstaande en complexe bouwwerken worden de adviezen verzorgd.

Jij krijgt de kans daar sturing aan te geven. Jij hebt de drive om het beste uit jezelf en het team te halen. Door jouw kennis en ervaring ben je een klankbord voor collega's en draag je bij aan hun ontwikkeling.

Je maakt deel uit van een groep specialisten met passie voor hun vak. Samenwerken, kennis delen en ambitie zijn hierbij sleutelwoorden.

Binnen deze actieve functie ben je bezig met onder andere het schrijven van bestekken van onze projecten en werk je mee aan het contractadvies van grote en kleine projecten.

Verder zal je je bezig houden met contracten omtrent technische omschrijvingen, met geïntegreerde contracten en het opstellen van V&G plannen.

Als Contract Adviseur bij ABT leer je allerlei facetten omtrent contractvorming in de sector kennen, een leerzame uitdaging dus!

Standplaats is flexibel en kan zowel Velp als Delft zijn. Daarnaast is er deels de mogelijkheid tot thuiswerken.

Jouw profiel

 • Je bent een starter met een afgeronde HBO / WO-opleiding of een MBO-er met minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent proactief, resultaatgericht en gaat secuur te werk;
 • Je bent analytisch en communicatief sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift;
 • Kennis van UAV-GC is een grote pré;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier