Environment, Health & Safety Coördinator
corbion
Gorinchem, NL
3 dagen geleden

Corbion ontwikkelt duurzame oplossingen die de kwaliteit van leven verbeteren voor mensen nu én voor toekomstige generaties.

Als EHS-coördinator maak je deel uit van een EHS team dat verantwoordelijk is voor het adviseren en ondersteunen van de planning, implementatie, monitoring en optimalisatie van bedrijfsprocessen op het gebied van arbo, milieu en veiligheid.

Je draagt er aan bij dat iedereen elke dag veilig thuis komt van het werk en dat Corbion voldoet aan de relevante milieu-, gezondheids- en veiligheidswetgeving, eisen van klanten en Corbion-eisen.

Als EHS coördinator werk je vanuit ons kantoor in Gorinchem, maar ook thuiswerken bestaat tot de mogelijkheid. Je rapporteert aan de Site Manager EHS.

Verantwoordelijkheden

 • Gevraagd en ongevraagd advies geven om de milieu-, gezondheids- en veiligheidsprestaties van de site voortdurend te verbeteren.
 • Assisteren bij het beheer van de milieu-, gezondheids- en veiligheidseisen, risicobeoordelingen, procedures en werkinstructies van de locatie
 • Analyseren en rapporteren van trends in data, zoals opvolging van gemelde onveilige situaties en observaties, en milieudata
 • Bijdragen en vergroten aan kennis en het bewustzijn ter plaatse over een breed scala aan milieu-, gezondheids- en veiligheidsonderwerpen.
 • Bevorderen van een cultuur die het gedragsbewustzijn vergroot door coaching en door onveilige praktijken en gedrag uit te dagen, zowel op de werkvloer als op managementniveau.
 • Over jou

 • Ervaring op het gebied van EHS bij voorkeur in een industriële omgeving (idealiter in een chemische of BRZO omgeving).
 • Een diploma in Veiligheidskunde of de bereidheid dit op (korte) termijn te behalen
 • Kennis van risicobeoordelingsmethodieken (RI&E, TRA)
 • Ervaring met de organisatie van BHV en brandbeheersingssystemen vinden wij een pré.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en begrijpt Engels
 • Je bent gedreven om resultaten te behalen en maakt af waar je aan begonnen bent.
 • Wij bieden

  Naast een goed maandsalaris heb je bij ons ook een 13e maand, een jaarlijkse bonus, 25 vrije dagen en een goede pensioenregeling met een zeer lage werknemersbijdrage.

  Ook kun je op onze site tegen gereduceerd tarief met een personal trainer fitnessen en deelnemen aan ons sociaal fonds.

  Wat Corbion speciaal maakt, is de manier waarop we bewust het verband creëren tussen onze resultaten en onze individuele levens.

  Wij gebruiken dit om als bedrijf de juiste keuzes te maken en om prioriteiten te stellen. We hebben een geweldig bedrijf dat bestaat uit getalenteerde, toegewijde mensen - mensen die een doel en een visie delen.

  Als we allemaal dezelfde ambitie hebben, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij bieden jou de kans om je aan te sluiten bij een bedrijf met een :

 • Cultuur die zich kenmerkt door mensen in hun kracht te zetten en waar jouw initiatieven en ideeën echt verschil maken
 • Internationale focus met een grote diversiteit aan teams
 • Unieke mogelijkheid om getraind te worden door onze interne experts in de wereld van bio-based producten.
 • We investeren in relevante opleidingen die verband houden met jouw specifieke discipline, waardoor je de kans krijgt om binnen jouw vakgebied door te groeien

  Tenslotte bieden wij een vriendelijke, informele cultuur binnen een veeleisende en professionele omgeving

  Daarnaast omarmen wij de diversiteit in onze samenwerking, dit maakt onderdeel uit van onze gedeelde doelstellingen en waarden.

  Door je te verbinden aan Corbion, word je een medewerker in een bedrijf waar je trots kunt zijn op jouw prestaties. Wij bieden jou de kans om jouw carrière verder te ontwikkelen met wereldwijde vooruitzichten.

  Over Corbion

  Corbion is de wereldwijde marktleider op het gebied van melkzuur en melkzuurderivaten en een vooraanstaand leverancier van emulgatoren, functionele enzymenmixen, mineralen, vitamines en uit algen gewonnen ingrediënten.

  Onze oplossingen voegen onderscheidende functionaliteiten toe aan producten in markten zoals voeding, huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging, diervoeding, geneesmiddelen, medische implantaten en bioplastics.

  Met een wereldwijd netwerk van productielocaties, verkoopkantoren en -agenten in meer dan 100 landen, staat Corbion zowel bekend om kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid als om de informele en collegiale bedrijfscultuur.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier