Calculator/Werkvoorbereider GWW
Centerpoint
Leiden, NL
13 dagen geleden

U bent verantwoordelijk voor het maken van kostprijsbegrotingen en offertes. U belt de uitstaande offertes na en ondersteunt collega's bij het maken van calculaties.

Voor de aangenomen opdrachten verzorgt de voorbereiding en in voorkomende gevallen neemt u ook de projectleiding. U verzorgt de inkoop, schakelt onderaannemers in en zorgt voor het verkrijgen van werkvergunningen.

Uiteindelijk wordt u verantwoordelijk voor uw projecten van aanvraag tot en met realisatie.

Functieeisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele techniek en minimaal 5 jaar ervaring als calculator / werkvoorbereider in grond-

weg en waterbouw. U bent bekend met RAW en EMVI en heeft ervaring met UAV-gc contracten. U heeft een sterk ontwikkeld technisch en financieel inzicht.

U bent ondernemend, communicatief vaardig, gedreven een echte teamspeler en u gaat tot de bodem. U bent gericht op samenwerking en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Vanzelfsprekend met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Er is veel ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling. Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer waar collega's wat voor elkaar over hebben.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier