Meeloopstage: Facility Management
Lely
Maassluis
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Zit jij in het 3e jaar van de opleiding Facility Management en ben je op zoek naar een stage? Dan is dit jouw kans om stage te lopen bij een internationaal en innovatief bedrijf op de facilitaire afdeling binnen het duurzaamste kantoor en fabriekspand van Europa!

De Facility Management Afdeling bij Lely zorgt voor de ondersteuning aan de primaire processen binnen Lely. Hiermee ontzorgt zij de 900 werkzame medewerkers, waardoor zij de focus kunnen leggen op hun eigen werkzaamheden.

Binnen deze afdeling zal jij meehelpen om het Facility team te ondersteunen. Je zal onder andere het aanspreekpunt zijn bij verzoeken, informatieaanvragen, klachten en de ondersteuning van medewerkers.

Praktische informatie

 • Dit is een meeloopstage;
 • Je bent per september, voor 40 uur per week beschikbaar;
 • Je beheerst de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
 • Wat breng je mee?

  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. De Facility afdeling houdt zich onder andere bezig met : gedeeltelijk gebouwbeheer, catering, huisvesting, interne transportmiddelen, kantoorartikelen, parkeerbeheer, reserveringen van rooms en resources, inkomende en uitgaande post, afvalbeheer, beveiliging, interne en externe bewegwijzering, fietsbeheer, groenvoorziening, interne verhuizingen, kantoorinventaris, koffie / frisdrank / water automaten, ondersteuning van evenementen, sleutelbeheer en nog veel meer.

  Terwijl jij deze vacature leest, bouwen wij hard aan 29.500 vierkante meter aan kantoor op onze campus. Als afdeling zijn wij hier nauw bij betrokken en ons aan het voorbereiden op de opening van dit pand.

  Tijdens jouw stage ga jij hier, met ons, mee aan de slag. Kortom, een enorm veelzijdig takenpakket!

  Functie eisen

 • Je zit in het 3e jaar van de HBO- opleiding Facility Management;
 • Je bent proactief en enthousiast om meer te leren;
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit;
 • Je kunt goed samen- en zelfstandig werken;
 • Wat bieden we jou?

  Een leerzame en waanzinnige ervaring bij een internationaal bedrijf dat wordt gedreven door innovatie. Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij een van jouw collega’s die net zo gedreven zijn in hun vakgebied. Verder bieden we je :

 • €400,- stagevergoeding per maand;
 • Eventueel een appartement indien de reistijd te lang is;
 • Bij Lely blijven werken na je stage? Zo’n 40% van de stagiaires blijft bij Lely werken na hun stage! Mogelijkheden genoeg dus!
 • FitatLely programma met (online) sportlessen, masterclasses over thuiswerken en andere activiteiten op het gebied van Body, Mind or Food;
 • Zie jij jezelf terug in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct op onze vacature op de website!

  Wil je meer informatie over deze vacature? Carmen Scholman

  Bel of WhatsApp via +31(0)612577982.

  Over Lely

  Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

  Dat begon ruim 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld.

  Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dat doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd.

  Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier