Account Manager bij snel groeiende scale-up in Amsterdam
Sendsteps
Amsterdam, Nederland
4 dagen geleden

Account Manager bij snel groeiende scale-up in Amsterdam

Omschrijving

Ben jij diegene die altijd eerst aan de klant denkt? Word je enthousiast van het werken in een startup omgeving waarin jouw klantcontact écht het verschil kan maken?

Dan ben je al met één been binnen. Check hieronder of onze functie van Sales Support Medewerker jou echt op het lijf geschreven is.

Allereest zijn we niet op zoek naar mensen die gewoon’ een baan zoeken. Is dat wat je zoekt, kijk dan ergens anders! Wat wij zoeken is iemand die met onze klanten omgaat alsof die van jezelf zijn.

Sterker nog misschien droom je er wel van ooit zelf een bedrijf als Sendsteps te hebben. Mocht dat niet helemaal lukken, dan zoeken we in ieder geval naar mensen die van de reis ernaar toe en veel willen leren.

Wij denken groot en verwachten van jou hetzelfde!

Als Sales Support Medewerker bij Sendsteps is dan ook geen dag hetzelfde. Jij bent iemand die gelooft dat de zwaardere klussen eerst moeten gebeuren zodat de je de dag eindigt met de leuke dingen.

Je begint dus met nabellen van een paar klanten die hun factuur nog niet betaald hebben. Daarna ga je samen met onze sales director aan de slag om een paar nieuwe voorstellen uit te werken.

Nieuwe klanten, altijd tof! Gelijk pak je door en doe je de onboarding van de klant die vorige week getekend heeft, hij is enthousiast.

Dat geeft jou de energie om door te gaan. De dag sluit je af met het uitzoeken van statistieken voor een klant zodat je haar kan laten weten hoe succesvol zij Sendsteps heeft ingezet.

Als dit je aanspreekt, dan zit je bij Sendsteps goed. Met onze technologie is het mogelijk om tijdens een presentatie in de hoofden van het publiek te kijken.

Daardoor kan je écht de interactie aangaan. Het is dan ook de missie van Sendsteps om te zorgen dat iedere interactie met een publiek, online en offline interactief wordt.

Al 12 jaar werken we keihard om dit mogelijk te maken. Bij ons op kantoor heerst een gedreven startup vibe. We zijn dan ook een club jonge mensen die volop aan het groeien zijn, ons product, het kantoor en de uitdagingen passen daar dan ook bij!

Vereisten

Uiteraard hebben we ook een beeld hoe onze ideale kandidaat eruit ziet, dit staat er op ons verlanglijstje (we worden graag verwend maar snappen dat je niet altijd alles op je lijstje krijgt)

 • mimimaal HBO werk- en denkniveau
 • We hebben internationale klanten, dus naast Nederlands hopen we dat je ook vloeiend Engels leest en schrijft
 • Het zou fantastisch zijn als je minimaal 1 jaar werkervaring hebt
 • Een commerciële drive is een must. Heb je zelfs een opleiding in die richting? Top!
 • Klantgericht vinden we logisch als Sales Support Medewerker
 • Nauwkeurigheid is jou op het lijf geschreven
 • Open persoonlijkheid die écht met mensen een connectie kan maken
 • We houden van lachen bij Sendsteps dus humorvol is een grote wens
 • Om jou te overtuigen dat Sendsteps dé volgende stap in jouw carrière is hebben we ook lijstje :

 • Jij wordt een belangrijk onderdeel van onze scaletup
 • We hebben een tof kantoor op een gave plek in Amsterdam
 • Je collega’s zijn leuk, je kan ze een beetje als je vrienden zien
 • Lunch betalen wij voor je
 • Flexibele werktijden
 • Een goed salaris hoort bij leuk werk, daarom bieden we jou als indicatie (inclusief vakantiegeld) : 32k p / jaar
 • Als je het tot hier gered hebt met lezen én je bent nog steeds enthousiast. Dan kan het niet anders dan dat wij op jouw reactie zitten te wachten! Mail je CV en motivatie naar niels.

  visser sendsteps.com. Of als je vragen hebt, dat kan natuurlijk ook, bel dan naar 06-15423615.

  PS : We zijn eerst nog even zelf op zoek dus ben je een headhunter of werving- en selectiebureau, bel nog even niet. Lukt het ons niet komen we waarschijnlijk vanzelf wel in contact.

  Reageer op deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier