Verzorgende IG Flexpool
Amstelring
Rozenholm, Aalsmeer
3 uur geleden

4-36 uur per week

Wil je graag flexibel zijn in je werkuren? Wil je meerdere teams binnen Rozenholm leren kennen? Solliciteer dan snel voor de Flexpool van Rozenholm.

Wil je graag flexibel zijn in je werkuren? Wil je meerdere teams binnen Rozenholm leren kennen? Solliciteer dan snel voor de Flexpool van Rozenholm.

Werkplek

Rozenholm, midden in Aalsmeer!

Rozenholm is een klein en intiem verpleeghuis, gelegen in het centrum van Aalsmeer, dichtbij het winkelcentrum en aan het water.

Gratis parkeergelegenheid is er aanwezig. Rozenholm biedt plaats aan 54 bewoners met somatische en / of psychogeriatrische klachten.

Medewerkers zetten in op een persoonsgerichte benadering en betrokkenheid, ook van familie en vrijwilligers. Velen kennen elkaar, het gemeenschapsgevoel is sterk.

Rozenholm is een onderdeel van Amstelring en volop bezig met vernieuwing : moderne technologie, frisse kleuren en gericht op de inwoners van Aalsmeer en omstreken.

Kortom : Rozenholm is klaar voor de toekomst.

Functie

Als betrokken verzorgende IG doe je je werk vol liefde en overgave. Je bent van het doen en aanpakken, geniet van het samenwerken en draait je hand er niet voor om af en toe een extra taak op te pakken.

Daarom kom je ook zo goed tot je recht in ons zelforganiserend team met leuke collega’s. Samen met hen ondersteun je bewoners in hun dagelijkse verzorging.

Je ziet erop toe dat mensen hun medicatie innemen en verricht eventuele verpleegtechnische handelingen. En dat allemaal volgens de individuele zorgplannen.

We willen voor bewoners graag bekende vaste gezichten maar hebben ook collega’s nodig op de piekuren of voor vervanging van ziekte en vakantie, gemiddeld zijn het 4 uur per week.

Vanuit onze eigen flexpool word je op verschillende teams ingezet met in de dag - avond en eventueel ook nachtdienst. Het is een goede manier om in Rozenholm bekend te raken en wie weet in de toekomst door te stromen naar een vast team of de mogelijkheid om later een vervolgopleiding te gaan doen.

Het verschil maken

Maar niet alles loopt altijd volgens plan. Soms verandert de fysieke of psychische toestand van bewoners. Omdat je ze van heel dichtbij kent, valt jou dat als eerste op.

Aan jou de uitdaging en de eervolle taak om hen bij te staan. Hoe voelen zij zich? Welke zorg en aandacht hebben zij nu nodig?

Met jouw inlevingsvermogen weet je mensen te prikkelen, bijvoorbeeld om activiteiten te doen die ze nog wel kunnen. En dat is mooi werk, want hoe klein je bijdrage soms ook is, de dank van onze bewoners is groot.

Profiel

Bij Rozenholm willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

 • Daarnaast zien we graag het volgende terug;
 • Diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3

  Groot hart voor ouderen en kwetsbare mensen

  Zelfstandigheid in het werk, maar ook gericht op samenwerking binnen het team

  Flexibele beschikbaarheid

  Alertheid : je constateert veranderingen bij de bewoners vroegtijdig

  Communicatieve vaardigheid : je weet goed te rapporteren wat je hoort en ziet

  Wij bieden

  Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.

  Daar mag je bij ons op rekenen!

  Verder krijg je bij ons : Een beloning conform cao VVT (FWG 35) en goede secundaire voorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenregeling.

  Vanuit Amstelring investeren we nog eens extra in het blijvend scholen en ontwikkelen van onze medewerkers. Deels met opleidingen maar bijvoorbeeld ook met de aanwezigheid van een zorgtechnologie ruimte op onze locatie.

  Rozenholm biedt de ruimte voor jouw ambities en initiatieven .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier