Hulpmonteur Buitendienst
RAAAK Personeel
Oosterhout, NL
3 dagen geleden

Heb jij technisch inzicht en lijkt het jou uitdagend om iedere dag op een andere locatie te werken? Dan ben jij de Hulpmonteur Buitendienst die we zoeken! Je komt te werken bij een informele organisatie in Oosterhout.

De werkzaamheden vinden plaats op locatie bij diverse klanten.In de functie van Hulpmonteur Buitendienst ga je de servicemonteur assisteren.

Je helpt mee bij het verrichten van onderhoud aan (bedrijfs)deuren, je lost zowel elektronische als mechanische storingen op en voert reparaties uit.

Daarnaast ondersteun je bij het inmeten van werkzaamheden en stel je rapportages op. Kortom, een afwisselende functie. Je gaat Hulpmonteur Buitendienst aan de slag bij een groeiende organisatie met een prettige werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Afgeronde technische opleiding;- In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;- Bereid om in de buitendienst te werken;
 • Leergierig en doorzettingsvermogen;- Woonachtig in een straal van 20 km rondom Oosterhout.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier