Lichte bedrijfswagenmonteur gezocht
Regiodienst
Berkel en Rodenrijs, Netherlands
5 dagen geleden

Introductie

Voor een opdrachtgever Berkel en Rodenrijs zijn wij per direct op zoek naar een lichte bedrijfswagen monteur. Het betreft een dealer bedrijf in de personen-

lichte- en zware bedrijfswagens voor 2 verschillende merken. Op dit moment zijn ze op zoek naar een lichte bedrijfswagenmonteur voor één van deze merken.

Je zal preventief onderhoud, reparatie werk, het zoeken en oplossen van storingen en APK2 keuringen gaan uitvoeren. Vanwege de aard van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een vak volwassen monteur met de benodigde diploma’s.

Het betreft een grote organisatie met een moderne werkplaats en vestigingen door heel Nederland. Vanwege de inrichting van de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Organisatie

Het betreft een groot automotive bedrijf met werkzaamheden binnen zowel de personen-, lichte- en zware bedrijfswagens. Ze zijn dealer van 2 merken en een enkele keer komen andere merken aan de beurt.

Voor de afdeling lichte bedrijfswagens van één van beide merken zijn ze op zoek naar een vak volwassen monteur. De moderne werkplaats is goed uitgerust om zowel preventief onderhoud, reparatie werk, het zoeken en oplossen van storingen en om APK2 werkzaamheden uit te voeren.

Binnen de organisatie zijn volop doorgroeimogelijkheden en er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Functie

De functie van lichte bedrijfswagenmonteur bestaat uit :

 • het onderhouden, repareren en keuren van lichte bedrijfswagens (dealer)
 • het zoeken en vinden van storingen, zowel mechanisch als elektrotechnisch
 • zowel werken op de werkplaats als op de weg
 • Functie eisen

  Om in aanmerking te komen voor de functie van lichte bedrijfswagenmonteur dien je jezelf te herkennen in onderstaand profiel :

 • je hebt ervaring met lichte bedrijfswagens
 • je bent in het bezit van je eerste monteur (personenwagen of bedrijfswagen) papieren en je APK2
 • het is een pre als je ook in je bezit van APK1
 • je hebt ervaring met het draaien van storingsdiensten
 • je bent woonachtig in een straal van 30 km rondom Berkel en Rodenrijs
 • Herken jij jezelf in het profiel van lichte bedrijfswagen monteur? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder hoe je in aanmerking kan komen voor deze vacature.

  Aanbod

  Wij bieden je een uitdagende baan in een moderne werkplaats, bij een organisatie met vestigingen door heel Nederland. Intern zijn er bij deze organisatie vele doorgroeimogelijkheden en er is uitzicht op vast dienst verband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier