Adviseur Verhardingen / Manager Kwaliteitsdienst
Strukton Rail NV
Oldenzaal
12 dagen geleden

Dit ga je doen

Afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt, kunnen de volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid behoren :

 • Het opstellen, toetsen en verifiëren van wegenbouwkundige adviezen in nauw overleg met in- en externe specialisten en het laboratorium.
 • Hierbij adviseer je in complexe (en eventuele risicovolle en omvangrijke) projecten over mogelijke optimalisaties en beheersmaatregelen voor gesignaleerde risico’s en keuringsplannen gedurende het gehele project, van tenderfase tot oplevering en onderhoud nadien;
 • Het actief meewerken aan innovatie en ontwikkeling van de producten van Strukton Civiel;
 • Het zorgdragen voor de optimale keuze van materialen, methoden en technieken in de tender- en uitvoeringsfase van projecten en het adviseren bij de inkoop hiervan;
 • Het continue bewaken van de gemaakte keuzes en waar nodig bijsturen en / of aanpassen hiervan;
 • Het coördineren en (laten) uitvoeren van het gewenste veld- en laboratoriumonderzoek;
 • Het leveren van je bijdrage aan het kennisniveau binnen de organisatie en aan het initiëren en uitvoeren van projecten in het kader van innovatie en productontwikkeling;
 • Het volgen van ontwikkelingen in de wegenbouw ten aanzien van constructief ontwerp, materiaalonderzoek, productie- en verwerkingstechnieken;
 • Het volgen van de trends en ontwikkelingen in de markt, bij (potentiele) opdrachtgevers en bij concurrenten en het commercieel inzetten van je kennis.
 • Je werkt vanuit standplaats Oldenzaal en bezoekt met regelmaat projecten, regiokantoren en opdrachtgevers in de regio. Je rapporteert aan de Manager Kwaliteit & Ontwikkeling.

  Dit is je afdeling

  Strukton Civiel Noord & Oost onderdeel van Strukton werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen.

  Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten.

  Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

  Dit verwachten wij van jou

  We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Naast leidinggevende capaciteiten beschik je over gedegen technische kennis en ervaring om vanuit inhoudelijke argumenten advies uit te brengen naar zowel interne als externe partijen.

  Door je goede communicatie en analytische vaardigheden ben je in staat het werk goed te organiseren en te plannen. Het samenwerken met collega’s gaat je goed af en je bent dan ook een echte teamspeler.

  Naast het samenwerken ben je ook in staat zelfstandig en doelgericht te werk te gaan. Kritisch, oplossingsgericht en een pragmatische (werk)mentaliteit zijn eigenschappen die je kenmerken.

  Je vindt het leuk om je kennis te delen en de samenwerking te bevorderen met de andere regiobedrijven van Strukton Civiel, bijv.

  door deelname in relevante overleggen en werkgroepen.

  Denk je dat je bij ons past? Check je profiel :

 • HBO / WO werk- en denkniveau, bij voorkeur Civiele Techniek of Asfalttechnologie
 • 5 10 jaar ervaring op het gebied van asfalt- en betonverhardingen, technologie en regelgeving
 • Goed professioneel netwerk
 • Kennis van en ervaring met OIA, CARE, CI5A is een pré
 • Dit mag je van ons verwachten

  In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Strukton Civiel Noord & Oost is open en informeel, motiverend en uitdagend.

  Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

  Solliciteren of meer weten?

  Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marjolijn Reinders-Kalfs, Manager Kwaliteit & Ontwikkeling via 0541 584 111.

  Schroom niet om contact op te nemen als de functie je aanspreekt maar je (nog) niet op alle genoemde taken ervaring hebt.

  We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden! Ben je enthousiast geworden over de functie van Adviseur Verhardingen Manager Kwaliteitsdienst dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet.

  Je kunt reageren via onderstaande solliciteerknop’.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  E-mailadres* Deel deze pagina via

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier