Industrieel schoonmaker met VCA
MF Uitzendbureau
Veendam
3 dagen geleden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een goed betaalde baan op oproepbasis en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat een fabriek of bedrijventerrein er weer helemaal netjes en schoon uitziet? Lees dan snel verder.

Als industrieel schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van diverse machines in een productieomgeving. Bij elke opdracht zijn er weer andere machines in een andere fabriek aan de beurt voor de schoonmaak.

Je bent de hele dienst in beweging, daarom is het belangrijk dat je fysiek in orde bent. Daarnaast is het voor de veiligheid tijdens de werkzaamheden van belang dat je beschikt over een VCA certificaat.

Wanneer je opgeroepen wordt voor een klus, is het geen van 9 tot 5 baan. Jij zal werken wanneer bedrijven, fabrieken en industrieën gesloten zijn.

Hierdoor kan het voorkomen dat je gebeld wordt voor een klus in de avond, nacht of zelf tijdens de feestdagen.

Kun je dit werk combineren met je huidige baan en / of opleiding en wil je graag af en toe een klus doen? Reageer dan snel op deze vacature!

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma;
 • Gezien de werkzaamheden is het belangrijk dat je fysiek fit bent;
 • Voor jou is oproepwerk juist ideaal!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier