Manager Kwaliteit
Koninklijke Gazelle
Dieren, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de algehele kwaliteit van onze producten voor consumenten en dealers, onder meer door het preventief managen en borgen van de operationele kwaliteit, zodat we voldoen aan de gestelde in- en externe eisen.

Daarnaast optimaliseer en integreer je het kwaliteitsmanagementsysteem en de bijbehorende standaarden in werkwijzen en ontwikkel, implementeer en bewaak je het kwaliteitsbeleid binnen de gehele organisatie.

Je geeft leiding aan een kwaliteitsteam van vier medewerkers. Daarnaast stuur je de kwaliteitsverantwoordelijken binnen de operationele afdelingen aan.

Je versterkt de kwaliteitsketen in samenwerking met leveranciers en reageert proactief op klachten vanuit de markt, wat bijdraagt aan het reduceren van kwaliteitsverliezen.

Je verzorgt de reguliere rapportages over de status en effectiviteit van het kwaliteitssysteem en bent verantwoordelijk voor het begeleiden en opvolgen van interne audits, audits van (buitenlandse) klanten en van certificeringsinstanties.

Tenslotte implementeer en bewaak je kwaliteitsprocessen als klachtafhandeling, crisismanagement, vrijgavesystematiek, change control, project management en interne training.

Hierbij werk je intensief samen met collega’s van Productmanagement, Innovatie, Productie en Supply Chain.

Wat vragen we van jou

Je bent vasthoudend en gestructureerd, klantgericht, analytisch en overtuigend. Ook ben je een motiverende coach die in staat is om medewerkers en afdelingen optimaal te laten samenwerken.

Gezien de aard van de werkzaamheden heb je affiniteit met techniek en kennis van toegepaste materialen en bewerkingen. Je bent een resultaatgerichte teamplayer met een hoge mate van inzet en beschikt bij voorkeur over :

 • Opleiding op minimaal HBO niveau
 • 5-10 jaar relevante werkervaring op het gebied van kwaliteit binnen een technische productieomgeving
 • Aantoonbare ervaring in co-development met key-suppliers, bij voorkeur in de far east
 • Relevante kennis van (inter)nationale kwaliteitsnormen en wet- en regelgeving incl. ISO normeringen
 • Goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • Wat bieden wij

  Wij bieden je een uitdagende functie in ons Kwaliteitsteam in Dieren. Vanzelfsprekend biedt Gazelle uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

  Ook besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Gazelle is onderdeel van de Pon Bicycle Group en daarmee Pon.

  Dit geeft de mogelijkheid tot een verdere verbreding van je carrière binnen een wereldwijd opererende organisatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier