Adviseur Mariene Ecologie
Sweco
De Bilt, NL
14 uur geleden

Maarten Mouissie Teammanager Ecologie

Het team Ecologie werkt aan aansprekende projecten zoals Natura 2000 beheerplannen, offshore MER studies, schorherstel, kustbescherming, rivierherstel, biodiversiteitplannen en klimaatadaptatie.

We werken op alle niveaus aan oplossingen voor diverse problematiek, voor het Rijk, provincies, natuurorganisaties, en energiemaatschappijen.

Om maatregelen voor biodiversiteit te stimuleren en te volgen hebben onze ecologen met GIS-ICT collega’s een aantal mooie tools ontwikkelt zoals de natuurpuntencalculator en de menukaart biodiversiteit.

We leggen in ons team steeds meer focus op natuurprojecten biodiversiteit en mariene ecologie. Jij kan daar mede invulling aan geven.

Vanwege grote interesse in het team in mariene ecologie en groeiende marktvraag, hebben we behoefte aan een ervaren adviseur mariene ecologie.

Jij gaat met de andere marien ecologen onze portfolio verbreden en uitbreiden. Jij neemt een proactieve en prominente rol in tenders en acquisitie gesprekken.

Vanuit jouw netwerk en werkervaring kom je tot winnende offertes en weet je projecten tot een goed resultaat te brengen.

Je werk daarnaast mee aan grote multidisciplinaire offshore projecten. Je begeleidt junior collega’s in hun vakinhoudelijke ontwikkeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier