Chauffeur C(E) (oproep)
Huuskes
Nijkerk
3 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Als chauffeur bij Huuskes zorg jij ervoor dat onze klanten worden beleverd volgens het aangegeven routeschema.

Jij zorgt ervoor dat onze producten tijdig en in goede conditie worden afgeleverd. Omdat wij dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan, kan het zelfs zo zijn dat je producten af dient te leveren tot in de koelkast van onze klant.

Goed om te weten :

 • Onze chauffeurs vertrekken vroeg in de ochtend en zijn doorgaans ca. 13 : 00-14 : 00 uur weer terug op locatie;
 • Je maakt je uren op zaterdag maar flexibele uren doordeweeks is ook bespreekbaar.
 • Wij beschikken over moderne vrachtwagens die toegerust zijn op het leveren van levensmiddelen, door de aanwezigheid van een koel- en diepvriescompartiment.

  Wat verwachten wij van jou?

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C(E), chauffeurspas en code 95. Omdat je het visitekaartje van ons bedrijf bent, ben je representatief, flexibel en klantgericht.

  Je weet goed om te gaan met onverwachte situaties en communiceert duidelijk met de logistiek planners in het geval van onvoorziene situaties.

  Wat kun jij verwachten bij Huuskes?

  Bij Huuskes kun je door middel van je flexibele inzet leuk bijverdienen.Zo verdien je bijvoorbeeld als 21-jarige € 12,94 bruto per gewerkt uurwaarbij wij vakantietoeslag en verlofrechtdirect uitbetalen.

  Onregelmatigheidstoeslagen zitten hier nog niet bij in begrepen dus het bruto uurloon kan nog hoger worden afhankelijk van hoeveel vroege uren je maakt!

  Als chauffeur begin je vaak vroeg in de ochtend waarbij je een toeslag van 35% ontvangt met daarnaast de standaard chauffeursvergoeding.

  Wanneer je op een zaterdag werkt ontvang je voor ieder gewerkt uur 10% toeslag tussen 06 : 00-19 : 00 uur. Als je op erkende feestdagen werkt geldt er een toeslag van 100%.

  Wij kunnen van jou vragen dat je de procedure doorloopt voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier