Security Engineer
Axians
Capelle aan den IJssel
11 uur geleden

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Je werkt bij ons met veel verschillende technologieën bij een zeer diverse set aan klanten. Je uitdagingen zitten hierbij op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Zo heb je ruime ervaring in het oplossen van complexe problemen met producten uit het Cisco en Fortinet security portfolio maar neem je ook graag de uitdaging aan nieuwe vendoren en oplossingen te leren kennen.

Daar gaat ongetwijfeld ook privé tijd in zitten. Cybersecurity is daarom naast werk ook een hobby van je waartussen je een juiste balans moet zien te vinden.

Naast engineer ben je ook een adviseur voor je klanten en collega’s met een bovengemiddelde interesse in cybersecurity. Je bent hierin klant- en resultaatgericht, flexibel, accuraat en dienstverlenend.

Je werkgebied is geheel Nederland, reizen maakt dan ook onderdeel uit van je werk. Je hebt daarom geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt bij voorkeur een certificering zoals Cisco CCNP Security of Fortinet NSE4.

Door studie of ervaring in grote beheer- of projectomgevingen ben je goed bekent met termen, protocollen of technologieën zoals bijvoorbeeld 2FA, AAA, ADC, AMP, APT, DDoS, EPP, FGT, IAM, IP, IPS / IDS, ISE, NAC, NOC, NGFW, OTP, SAML, SEG, WAF, PAM, SIEM, SLA, SPI of SOC.

Verder vinden we het volgende van belang :

 • Je bent een creatieve teamspeler;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel woord als geschrift;
 • Je bent een ondernemend type, waarbij je rekening houdt met de organisatie belangen;
 • Je bent in staat klanten en collega’s met respect te behandelen, ook in moeilijke situaties;
 • Je bent in staat collega’s te begeleiden, ondersteunen en te motiveren;
 • Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel, accuraat en dienstverlenend;
 • Je bent gemotiveerd om jezelf en je carrière te ontwikkelen waarbij je zoekt naar een dynamische werkomgeving en goede carrièrekansen.
 • Wat bieden wij jou?

  Een afwisselende baan binnen het snelgroeiende Axians netwerk. Je krijgt de kans jouw eigen kwaliteiten te laten zien. Door de korte lijnen kun je snel schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie en met andere Business Units, waardoor je jezelf op de kaart kunt zetten.

  Je krijgt bij ons een serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan onze resultaten. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.

  a. een leaseauto, laptop, telefoon, maar ook een premievrij pensioen, winstdeling en 25 vakantiedagen met de flexibele mogelijkheid meer dagen op te bouwen bij een aanstelling van 36 40 uur per week.

  We verwachten van je dat je gebruikt maakt van de opleidingsmogelijkheden aan de Vinci Energies Academy. Eenmaal in dienst heb je de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder in de onderneming tegen gunstige voorwaarden.

  En we bieden je natuurlijk een prettige en professionele omgeving met grote verbinding met de resultaten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier