Procesoperator chemie (5 ploegendienst)
Luba Procestechniek
Zaandam, Noord Holland, NL
2 dagen geleden

Jij werkt mee aan het produceren van producten die de wereld schoner, veiliger en aangenamer maken. Je waarborgt de continuïteit van het proces en zorgt dat de producten voldoen aan de normen.

De installaties van de afdelingen activatie, reactivatie en chemische nabehandeling vallen onder de aansturing van de Procesoperators in de 5-ploegendienst, dit doe jij samen met je team van 6 of 7 collega's.

Deze worden op roulatiebasis vanuit het veld en vanuit de controlekamer bediend. Bedienen, controleren en bijsturen van apparatuur in o.

a. de voorfabricage-, activatie-, reactivatie en / of chemische afdeling en het afstellen en controleren op goed functioneren.

Bedienen, controleren en bijsturen van diverse waterinstallaties, o.a. hardwater, onthardingsinstallaties, stoomketels en diverse pompen Signaleren van storingen en opheffen hiervan, melden van afwijkingen, storingen en calamiteiten.

Verrichten van eenvoudig onderhoud, assisteren bij (grote / complexe) storingen en bij ombouwwerkzaamheden. Het intern transporteren van materialen met behulp van een heftruck.

Je respecteert de veiligheids- en PBM regels en ziet er op toe dat deze door een ieder worden gehanteerd.

Jouw toekomstige werkgever biedt wereldwijd oplossingen voor de water-, dranken-, voedingsmiddelen-, zuivel-, en farmaceutische industrie.

Bij de locatie in Zaandam werken momenteel 84 medewerkers en de fabriek behoort tot een van de grootste en modernste actieve korrelkool fabrieken ter wereld.

Tegenwoordig is het bedrijf op een breed terrein actief en levert 150 verschillende actieve kool producten, zuiveringsmembranen en complete zuiveringssystemen voor de water-, dranken-, voedingsmiddelen-, gas-, lucht-, automobiel-, mijnbouw-, chemische en farmaceutische industrie.

Ben jij een gedreven, sociale en technisch goed onderlegde procesoperator met oog voor kwaliteit? Vind jij het leuk om afwisselend te werken vanuit het velden vanuit de controlekamer?

 • In het bezit van een Procesoperator B diploma
 • Beschikt over 3-5 jaar werkervaring binnen een productieomgeving
 • In het bezit van VCA en een geldig heftruckcertificaat
 • Een scherp oog voor veiligheid en milieu
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer i.v.m. de 5-ploegendienst
 • Detacheringsovereenkomst van 7 maanden gevolgd door overname op basis van goed functioneren. Uitzicht op vast dienstverband! En er worden mogelijkheden geboden tot het doorgroeien naar teamleider.

 • Salarisschaal : €2200 - 2600 bruto per maand exclusief toeslagen
 • 29,5% ploegentoeslag
 • 25 vakantiedagen
 • 13e maand, bij in dienst treden
 • Winstdeling (maximaal €800 bruto)
 • Uiteraard ontvang je 8% vakantiegeld en daarnaast kan je profiteren van het Fietsplan, neem je deel aan het pensioenfonds en krijg je korting op een collectieve ziektekostenverzekering bij Achmea en Univé.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier