Audicien
Hans Anders
Heerenveen, NL
2 dagen geleden

Onze audiciens hebben plezier in hun werk

Onze audiciens doen hun werk met veel enthousiasme. Geen wonder, want bij Hans Anders geven we onze medewerkers alle ruimte om zelfstandig en klantgericht te kunnen werken.

En dat zien we terug in de hoge score op klanttevredenheid! Volgens een vaste agenda ben je werkzaam in meerdere vestigingen van Hans Anders.

Hierdoor bieden we je een afwisselende baan aan met veel contacten met klanten en collegas.

Wat ga je doen?

Als audicien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega. Je verleent altijd optimale service bij het gehele aanmeet-

en verkoopproces van een hoortoestel en bijbehorende producten. Je neemt anamnese, hoortesten en audiometrische testen af.

Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn wensen Uiteraard zorg je voor een juiste administratieve afhandeling.

Hiernaast ondersteun en begeleid je collegas die de externe mbo-opleiding tot audicien volgen.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma audicien
 • Je bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen op gebied van audio, maar je hebt ook affiniteit met het optiekvak
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop
 • Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken
 • Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
 • Werken voor een sterk en vooruitstrevend merk

  Onze audiciens zijn gek op hun vak en willen uitgedaagd worden en vooruitstrevend zijn. Dat past perfect bij het merk Hans Anders.

  We verkopen hoortoestellen van topmerken en voegen regelmatig nieuwe kwalitatieve producten toe aan ons assortiment. We hechten waarde aan zekerheid en kwaliteit en zetten ons daarom in voor diverse keurmerken zoals ISO, StAr en Keten Erkend Leerbedrijf.

  Om onze kwaliteit te waarborgen toetsen we alle medewerkers periodiek op hun vakinhoudelijke vaardigheden.

  Wat we je verder bieden

 • Uitstekende vakgerichte en persoonlijke ontwikkel- en verdiepingsmogelijkheden, zoals opleidingen, trainingen en coaching
 • Behalen en behouden van StAr-registratie
 • Een goed salaris
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo biedt Hans Anders haar medewerkers korting op eigen producten en op collectieve verzekeringen.
 • Ook investeert Hans Anders in de gezondheid van haar medewerkers met een fietsplan en zelfs een sport- en fitnessregeling!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier