Monteur MBO Grondverzetmachines | GWW | 2.200 - 3.500
WR.nl Solliciteren
Beverwijk, Noord-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Functieomschrijving

 • Wij bieden technische oplossingen.
 • Ben jij een monteur grondverzetmachines?
 • Heb jij ervaring met hydrauliek en pneumatiek?
 • Voor de vacature als Monteur MBO Beverwijk Grondverzetmachines ga je het volgende doen :

  Als monteur bij ons verveel je je nooit : het ene moment verhelp je een storing aan een giek, het volgende moment sleutel je aan een dumptruck en dan weer help je mee met de productie van nieuwe rijwerken, shovelbakken en ander materieel.

  En dat allemaal op onze werf, vanuit onze servicebus of op projectlocaties in Nederland. We zijn een familiebedrijf met groeiambitie.

  Kwaliteit, schoon, veilig en klantgericht werken vinden we belangrijk. Helder communiceren ook. Zet je met gemak een storingsanalyse op papier, los je graag technische problemen op en denk je ondertussen ook nog aan bestellingen voor het aanvullen van de voorraad?

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur MBO, die past in deze rol.

  Aanbod

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  200 tot Euro 3.500. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou.

  Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Sollicitatie

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  WR.nl voor meer vacatures : Monteur MBO "Monteur, Service Monteur, Field Service Engineer, Service Engineer". In de buurt van : Bloemendaal, Anna paulowna, Overveen, Schagen, Alkmaar, Heemskerk, Heemstede, Diemen, Bergen, Hoofddorp, Hoogkarspel, Heiloo, Purmerend, Aerdenhout, Hoorn, Uitgeest, Haarlem, Bovenkarspel, Hardinxveld-giessendam, Santpoort, Krommenie, Medemblik, Beverwijk, Bussum, Randstad, Schiphol, Amsterdam, NH, Zaandam, Driehuis, Naarden, Assendelft, Muiden, Wormer, Wormerveer, Heerhugowaard, Hilversum, Castricum, Duivendrecht, Weesp, Obdam, Nh, Noord-Holland.

  Functie eisen

 • Diploma LTS-Werktuigbouwkunde (of gelijkwaardige opleiding en / of ervaring).
 • Ongeveer twee jaar ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan diverse typen grondverzetmachines.
 • Kennis van hydrauliek en pneumatiek Praktijkkennis van grondverzet-, sloop- of GWW- activiteiten.
 • Kennis van de werking (bij voorkeur ook bediening) van grondverzetmachines.
 • VCA basis, bij voorkeur VCA vol.
 • Geldig rijbewijs B-E.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Sociaal en communicatief, klantgericht.
 • Goede beheersing van het Nederlands.
 • Je woont in de omgeving van Beverwijk, Ijmuiden, Heemskerk, Zaandam en Haarlem.
 • Bedrijfsprofiel

  Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige technische dienstverlening. Dit kan bijvoorbeeld gaan om reparatie, onderhoud of storingswerkzaamheden.

  Wij voorkomen en verhelpen deze problemen snel en goed.Wij hebben een doorgewinterd team dat continue streeft naar verbetering.

  Ook kijken zij mét oog voor de economische haalbaarheid voor de klant.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier